Συνεχίζει με Σέτκους-Παναγή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Με δίδυμο τερματοφυλάκων τους Ερνέστας Σέτκους και Κωνσταντίνο Παναγή αναμένεται να συνεχίσει ο Ολυμπιακός. Επειδή υπάρχει σύγχυση κατά πόσον μπορεί μια ομάδα να ενισχυθεί με άνεργο παίκτη, αυτό ?όπως μας διευκρίνισαν από την ΚΟΠ- δεν μπορεί να γίνει. Μια ομάδα μπορεί να εγγράψει μόνο τερματοφύλακα...

 

Με δίδυμο τερματοφυλάκων τους Ερνέστας Σέτκους και Κωνσταντίνο Παναγή αναμένεται να συνεχίσει ο Ολυμπιακός.

 

Επειδή υπάρχει σύγχυση κατά πόσον μπορεί μια ομάδα να ενισχυθεί με άνεργο παίκτη, αυτό ?όπως μας διευκρίνισαν από την ΚΟΠ- δεν μπορεί να γίνει.

 

Μια ομάδα μπορεί να εγγράψει μόνο τερματοφύλακα, νοουμένου ότι πληροί κάποιες προϋποθέσεις. Από την Ομοσπονδία, μας ενημέρωσαν πως μόνο αν αποχωρήσει τερματοφύλακας που είναι τραυματίας μπορεί να αντικατασταθεί.

 

Θυμίζουμε, όμως, ότι ο Αντρέι Παβλόφς πήρε μεταγραφή για ομάδα της Βουλγαρίας. Συνεπώς, πώς μπορεί να δηλωθεί ότι ήταν τραυματίας; Πάντως, σε τέτοιες περιπτώσεις το αρμόδιο σώμα για να εγκρίνει το αίτημα μιας ομάδας είναι η εκτελεστική.


Τουλάχιστον με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Ολυμπιακός παραμένει με δύο τερματοφύλακες. Έτσι, πιθανότατα η μεταγραφή του Μουσταφά Κουτσούκοβιτς είναι η τελευταία, καθώς συμπληρώθηκε ο αριθμός των τεσσάρων.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τη Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» (17:00), ο Νίκος Παπαδόπουλος πιθανότητα θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα επιλέξει τους 18 που θα απαρτίζουν την αποστολή.

 

Στις τάξεις των μαυροπρασίνων γνωρίζουν πως είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να επικρατήσουν του Εθνικού ’χνας. Κανείς δεν θέλει η ομάδα να βρεθεί και πάλι σε περιπέτειες και γι΄ αυτό όλοι δηλώνουν πως θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν την υπερπολύτιμη νίκη.


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ: Διαθέσιμος και με την ΑΕΛ ο Μπέζιακ

Πολίτης Sports, 09:59 (τελευταία ενημέρωση 09:59)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει να ανεβαίνει η Ομόνοια - Θα βοηθήσουν οι νέοι

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, 09:44 (τελευταία ενημέρωση 09:44)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έβριζε έξαλλος τον επόπτη ο Τσιτσιπάς (video)

Πολίτης Sports, 09:36 (τελευταία ενημέρωση 09:36)

Επιστροφή
στην αρχή