Συνέχεια με Νίκκι για Ολυμπιακό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Όπως ενημερώσαμε πρώτοι από το μεσημέρι της Κυριακής, μέσω της ιστοσελίδας μας, ο Νίκκι Παπαβασιλείου είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Η διοίκηση των μαυροπρασίνων σε έκτακτη συνεδρία έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου και συμφώνησε με τον...
(ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ.)

 

Όπως σας ενημερώσαμε από το μεσημέρι, μέσω της ιστοσελίδας μας, ο Νικόδημος Παπαβασιλείου, είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.

 

Η διοίκηση των μαυροπρασίνων σε έκτακτη της συνεδρίας έκανε αποδεχτή την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου και συμφώνησε με τον Κύπριο τεχνικό. Παράλληλα, πάρθηκαν και άλλες σημαντικές αποφάσεις.

 

Η ανακοίνωση: 
«Συνήλθε σήμερα εκτάκτως σε πολύωρη συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ για να ανασκοπήσει την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις δημόσιες δηλώσεις του προπονητή της ομάδας αλλά και την δυσχερή βαθμολογική θέση στην οποία περιήλθε μετά και το χθεσινό άτυχο αποτέλεσμα στον αγώνα πρωταθλήματος.

 

1. Η διοίκηση προχώρησε σε ανάλυση όλων των δεδομένων και διαδραματισθέντων που αφορούν την ομάδα και αναγνωρίζοντας πρώτα και πάνω απ΄όλα τις δικές της ευθύνες αλλά και την αδυναμία άσκησης αποτελεσματικής διοίκησης λόγω της δυστοκίας που υπάρχει στην κάλυψη των σοβαρών οικονομικών  υποχρεώσεων της ομάδας, ομόφωνα αποφάσισε όπως όλα τα μέλη της διοίκησης, με πρώτο τον Πρόεδρο, υποβάλουν τις παραιτήσεις τους. 

 

Αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των στιγμών για το ιστορικό μας σωματείο η διοίκηση προκήρυξε έκτακτη συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας για την ανάδειξη νέας ηγεσίας της Εταιρείας σε διάστημα 15 ημερών από σήμερα. Μέχρι τότε εκτελεστική διοίκηση θα ασκεί τριμελής επιτροπή απαρτιζόμενη από τους κους Πάμπο Μιχαηλίδη επικεφαλής, Νίκο Νουρή και Ανδρέα Μαυρίδη, πλαισιωμένων πάντοτε από τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συμπεριλαμβανομένου και του απερχόμενου Προέδρου.

 

2. Περαιτέρω η διοίκηση μελέτησε τις δημόσιες δηλώσεις του προπονητή της ομάδας κου Νίκου Παπαδόπουλου και την πρόθεση του για παραίτηση. Η διοίκηση συζήτησε με τον προπονητή της ομάδας τα όσα λέχθηκαν και παρά το γεγονός ότι υπάρχει τεράστια αναγνώριση τόσο της προσφοράς του κου Παπαδόπουλου όσο και της προσπάθειας που κατέβαλε όλους αυτούς τους μήνες για την όσο το δυνατό καλύτερη αγωνιστική παρουσία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αποφάσισε να αποδεχτεί την παραίτηση του αναγνωρίζοντας πως την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτή είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση και για τα δύο μέρη.

 

Η διοίκηση θέλει και δημόσια να εκφράσει τις ευχαριστίες της πρώτα και πάνω απ΄όλα στον άνθρωπο Νίκο Παπαδόπουλο που όχι μόνο δεν φυγομάχησε σε δύσκολες για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στιγμές αλλά στάθηκε με αξιοπρέπεια και διεκδίκησε με πάθος την επίτευξη του στόχου που μαζί θέσαμε από την αρχή της περιόδου.

 

Μπορεί οι δρόμοι μας να χωρίζουν, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όμως αισθάνεται ότι στο πρόσωπο  του Νίκου Παπαδόπουλου απέκτησε ένα ειλικρινή φίλο. Ευχόμαστε στον αγαπητό Νίκο ότι καλύτερο για το υπόλοιπο της σταδιοδρομίας του.

 

3. Εκτιμώντας ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να παραμείνει η ομάδα χωρίς προπονητή αυτές τις κρίσιμες στιγμές, η διοίκηση με αστραπιαίες ενέργειες και αμέσως μετά τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο, προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με τον Νικόδημο Παπαβασιλείου ο οποίος και αναλαμβάνει καθήκοντα άμεσα. Ο κος Παπαβασιλείου θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα την ερχόμενη Τρίτη.

 

4. Καταληκτικά θέλουμε να βεβαιώσουμε όλους τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ότι όλες μας οι αποφάσεις λήφθηκαν αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον του ιστορικού μας σωματείου. Ελπίζουμε ότι τα μηνύματα θα φτάσουν σωστά στα αυτιά όλων όσων αγαπούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να προσπαθήσουμε για την σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας».


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Άκυρο» από CAS σε Λεβάντε, παίζεται κανονικά το Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα

Πολίτης Sports, 13:36 (τελευταία ενημέρωση 13:36)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Μπεν Σιμόν, Κωνσταντίνου και Οκκά η προπόνηση του ΑΠΟΕΛ

Πολίτης Sports, 13:27 (τελευταία ενημέρωση 13:27)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θύμισε την Ευρωπαία ΑΕΚ - Η πρωτιά Τρισκόφσκι και η... μία του Καταλά!

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ, 13:20 (τελευταία ενημέρωση 13:20)

Επιστροφή
στην αρχή