Στους 41 βαθμούς η θερμοκρασία - Έρχονται σκόνη και πιθανόν... βροχές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

τους 41 βαθμούς κελσίου θα «σκαρφαλώσει» σήμερα ο υδράργυρος, ενώ για αύριο προβλέπεται στην ατμόσφαιρα να επικρατεί αραιή σκόνη

Στους 41 βαθμούς κελσίου θα «σκαρφαλώσει» σήμερα ο υδράργυρος, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία. Για αύριο προβλέπεται στην ατμόσφαιρα να επικρατεί αραιή σκόνη, ενώ την Πέμπτη πιθανόν να υπάρξουν βροχές.

Συγκεκριμένα, ο καιρός σήμερα θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν, αρχικά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη ενώ στα νότια και ανατολικά παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, ενώ την Πέµπτη πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές.

Η θερµοκρασία την Τρίτη θα δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, ενώ την Τετάρτη και την Πέµπτη θα σηµειώσει σταδιακά πτώση, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 


Επιστροφή
στην αρχή