Στους «24» Σιαπάνης και Σαββίδης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /BEACH VOLLEY

Ο αγώνας με τους Τσέχους ήταν ντέρμπι και οι παίκτες μας δείχνοντας φοβερά αποθέματα κέρδισαν τα δυο σετ με 21-19 και 21-19 σε 42 λεπτά

Πανηγυρικά στη φάση των «24» και των νοκ–άουτ αγώνων πέρασαν οι Σωτήρης Σιαπάνης/Οδυσσέας Σαββίδης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας.

Σήμερα Παρασκευή κέρδισαν για τον όγδοο όμιλο τους Τσέχους (σ.σ. ήταν αήττητοι μέχρι τότε) Γιούντριχ Ζαβαντίλ και Γιάκουμπ Σέπκα με 2-0 σετ και σε συνδυασμό με την νίκη τους επί των Αυστριακών Λ. Οχάγια/Μ. Σιέντλ την Πέμπτη με 2-1 σετ, τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του ομίλου με 5 βαθμούς ισόβαθμοι με τους Νορβηγούς (σ.σ. έχασαν την Πέμπτη), αλλά και τους Τσέχους (σ.σ. χάσαμε ένα λιγότερο σετ) που κέρδισαν τον όμιλο.

Ο αγώνας με τους Τσέχους ήταν ντέρμπι και οι παίκτες μας δείχνοντας φοβερά αποθέματα κέρδισαν τα δυο σετ με 21-19 και 21-19 σε 42 λεπτά. Ο αγώνας έγινε στο κεντρικό γήπεδο του «Sokolske Koupaliste» όπου παίζουν οι Τσέχοι αθλητές.

Πλέον ο δρόμος της διάκρισης είναι ορθάνοικτος για τους Σιαπάνη/Σαββίδη, αφού στους «24» θα αγωνιστούν με ομάδα που τερμάτισε τρίτη σε άλλο όμιλο και έχουν τα φόντα για τη 16άδα. Η κλήρωση των νοκ–άουτ θα γίνει αργότερα.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου οι Νορβηγοί Έιβιντ Μπρέκκε και Νίλς Γκιούναρ Ρίνγεν κέρδιδαν στο τάι–μπρέικ τους Αυστριακούς Λίαμ Οχάγια και Μαξιμιλιάν Σιέντλ με 2-1 σετ (21-16 οι Νορβηγοί, 21-10 οι Αυστριακοί και 15-09 οι Νορβηγοί) και εξασφάλισαν την πρωτιά. Στα αξιοσημείωτα του ομίλου οι Αυστριακοί που παρουσιάστηκαν με την πιο ψηλή θέση κατάταξης (νούμερο 8) αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.

Η βαθμολογία 8ου Ομίλου (ΤΕΛΙΚΗ)

1.Μπρέκκε/Ρίνγκεν Νορβηγία 5
2. Σιαπάνης/Σαββίδης 5
3.Ζαβαντίλ/Σέπκα Τσεχία 5
4. Οχάγια/Σιέντλ Αυστρία 3

Πηγή: ΚΟΠΕ


Επιστροφή
στην αρχή