Στον Γιώργο Κασκάνη η διεύθυνση ειδήσεων του Alpha

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γιώργος Κασκάνης, αντικαθιστά τον Γιώργο Τσαλακό, ο οποίος παραμένει στο κανάλι ως σύμβουλος ενημέρωσης και έρευνας του σταθμού.

Αλλαγή σκυτάλης στη διεύθυνση ειδήσεων του Alpha. O γνωστός δημοσιογράφος, πρώην αρχισυντάκτης του «Πολίτη» και πολιτικός αναλυτής του Alpha Γιώργος Κασκάνης αναλαμβάνει από σήμερα διευθυντής ειδήσεων του Alpha Κύπρου.

Ο Κασκάνης, αντικαθιστά τον Γιώργο Τσαλακό, ο οποίος παραμένει στο κανάλι ως σύμβουλος ενημέρωσης και έρευνας του σταθμού.

Υπενθυμίζουμε πως ο κύριος Τσαλακός είχε εκφράσει εδώ και καιρό την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το κανάλι, ενώ η αποχώρησή του δεν σχετίζεται με την μεταβίβαση του σταθμού σε μέλη της οικογένειας Παπαέλληνα.

Στην ανακοίνωση του ο Alpha αναφέρει πως «με μακρά εμπειρία τόσο στην τηλεόραση όσο και στον καθημερινό Τύπο, ο κ. Κασκάνης είναι σε βάθος γνώστης του Κυπριακού.

Οι γνώσεις και οι ικανότητές του αποτελούν εγγύηση για την ανοδική πορεία των εκπομπών ενημέρωσης του Alpha Κύπρου». Στην ίδια ανακοίνωση το κανάλι ευχαριστεί τον κύριο Τσαλακό για την προσφορά και το στήσιμο του τμήματος ενημέρωσης του Alpha.

 


Επιστροφή
στην αρχή