Στον «άσο», τουλάχιστον, δεν θα 'χει πρόβλημα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA
Ο Μάρτιν Μπογκαντίνοφ και ο Πάτρικ Πρότσιεκ έχουν συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο, έτσι το εμπάργκο δεν επηρεάζει τη θέση του τερματοφύλακα
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτης 20/4)

 

Στον «άσο» είναι καλυμμένος και με το παραπάνω ο Εθνικός για τη νέα χρονιά, παρά το εμπάργκο μεταγραφών που θα έχει το καλοκαίρι. Ο Σκοπιανός Μάρτιν Μπογκαντίνοφ και ο Πολωνός Πάτρικ Πρότσιεκ έχουν συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο. Επίσης, στις προπονήσεις επέστρεψε και ο μεγάλος άτυχος που τραυματίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στην προετοιμασία, ο Ζάνος Μυτίδης, ο οποίος επίσης έχει συμβόλαιο.

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να θέλει να αποχωρήσει κάποιος από τους τρεις, αλλά αυτό θα γίνει μόνο εάν ο Εθνικός δώσει τη συγκατάθεσή του αφού έχουν συμβόλαιο. Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, για τη θέση του τερματοφύλακα ο Εθνικός είναι «εξασφαλισμένος». Τη φετινή χρονιά υπήρξε μεγάλος συναγωνισμός ανάμεσα σε Μπογκαντίνοφ και Πρότσιεκ, που λειτούργησε προς όφελος της ομάδας.

O παράγοντας έδρα

Το Σάββατο ο Εθνικός φιλοξενεί την Καρμιώτισσα στο Δασάκι και θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του για να επανέλθει στις νίκες και να ξεμπερδέψει από κάθε περιπέτεια. Άνεση υπάρχει για τον Εθνικό με τους 35 βαθμούς, αλλά δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση εφησυχασμός, αφού για να ξεφύγει από κάθε κίνδυνο θέλει κι άλλους βαθμούς. Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, η νίκη είναι μονόδρομος στον αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Ο Γιάννης Χατζηβασίλης θα είναι εκτός και από το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Ο Κύπριος επιθετικός κουβαλά ένα πρόβλημα στη μέση και ελπίζεται ότι θα το ξεπεράσει σύντομα για να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα. Ο Στόιτσιεφ εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα, ενώ αποτελεί ερωτηματικό ο Πιντσέλι που ήταν εκτός από τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια λόγω τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίνονται πολλά για την πρωτιά...

Πολίτης Sports, 09:40 (τελευταία ενημέρωση 09:40)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Xάντμπολ: Ο τελικός έχει φαβορί!

Πολίτης Sports, 09:23 (τελευταία ενημέρωση 09:23)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έξι μήνες, μπαμ και κάτω, Κύπρος το μεγαλείο σου!

Πολίτης Sports, 09:11 (τελευταία ενημέρωση 09:11)

Επιστροφή
στην αρχή