Στόχος βομβιστών οικία του Δημάρχου Παραλιμνίου-Πώς απαντά ο Πυρίλλης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Μέσα στο γκαράζ, του οποίου η πόρτα ήταν ανοικτή, υπήρχαν δύο αυτοκίνητα και από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές στο ένα από αυτά

Έκρηξη σημειώθηκε σε γκαράζ οικίας, ιδιοκτησίας του Δημάρχου Παραλιμνίου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02.20 σήμερα τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη στο γκαράζ της οικίας, ιδιοκτησίας του Δημάρχου Παραλιμνίου Θεόδωρου Πυρίλλη, στο Παραλίμνι.
 
Η οικία χρησιμοποιείται για να διαμένει η οικιακή βοηθός του Δημάρχου και βρίσκεται δίπλα από το σπίτι του κ. Πυρίλλη.
 
Μέσα στο γκαράζ, του οποίου η πόρτα ήταν ανοικτή, υπήρχαν δύο αυτοκίνητα και από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές στο ένα από αυτά. Τα αυτοκίνητα δεν είναι ιδιοκτησίας του Δημάρχου Παραλιμνίου.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, περίπολο της Αστυνομίας για πρόληψη της τρομοκρατίας μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο επόπτης ασφαλείας.
 
Η σκηνή αποκλείστηκε, φρουρείται και με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να αρχίσουν έρευνες από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να διευκρινιστεί τι είδους μηχανισμός χρησιμοποιήθηκε για την έκρηξη.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πώς απαντά ο Πυρίλλης

Με ανάρτησή του στο Facebook o Δήμαρχος Παραλιμνίου, σχολιάζοντας τη χθεσινοβραδινή επίθεση, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «δεν τρομοκρατείται και δεν θα σταματήσει να πολεμά τα συμφέροντα που νέμονται τον τόπο του, μέχρι και το τελευταίο λεπτό της θητείας του».

Πηγή: ΚΥΠΕ


Επιστροφή
στην αρχή