Στο τιμόνι της Τράπεζας Κύπρου παραμένει ο Χούρικαν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΔΙΕΘΝΗ

Μέχρι το τέλος του 2018 επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Τζον Πάτρικ Χούρικαν στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Τράπεζας Κύπρου.

Μέχρι το τέλος του 2018 επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Τζον Πάτρικ Χούρικαν στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Τράπεζας Κύπρου, ανακοίνωσε την Τρίτη η τράπεζα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα Διοικητικά Συμβούλια της Bank of Cyprus Holdings Limited Company και της Τράπεζας Κύπρου στις αντίστοιχες συνεδρίες τους σήμερα, 28 Μαρτίου, αποφάσισαν να επεκτείνουν το διορισμό του κ. Τζον Πάτρικ Χούρικαν στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου του 2018.

Ως εκ τούτου, προστίθεται, ο κ. Χούρικαν έχει υπογράψει τροποποιητική συμφωνία στο υφιστάμενο συμβόλαιο εργοδότησής του, η οποία επεκτείνει την περίοδο διορισμού του μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2018, αναφέρεται.

Τα Διοικητικά Συμβούλια εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους προς τον κ. Χούρικαν «για την πολύτιμη συνεισφορά του στο Συγκρότημα τα τελευταία τρία χρόνια και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη νέα του θητεία».


Επιστροφή
στην αρχή