Στο προσκήνιο ο Ζαχαρίας Θεοδώρου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο 23χρονος διεθνής με την Ελπίδων αγωνίζεται στο δεξιό άκρο και όντως του έγινε πρόταση, με τη διοίκηση να αναμένει την απάντησή του

* Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 11/6)

Οι προσπάθειες ενίσχυσης της Nέας Σαλαμίνας συνεχίζονται από την επιτροπή προγραμματισμού. Χθες, άλλο ένα όνομα είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τον Ζαχαρία Θεοδώρου.

Ο 23χρονος διεθνής με την Ελπίδων αγωνίζεται στο δεξιό άκρο (πρώτη επιλογή είναι ο Σάββας Τσαμπούρης) και όντως του έγινε πρόταση, με τη διοίκηση να αναμένει την απάντησή του.

Ο Θεοδώρου, που εξετάζει πρόταση και από την ΕΝΠ, ανήκε στην Ανόρθωση και αγωνιζόταν τα τελευταία δυο χρόνια δανεικός στην Αγία Νάπα. Πρόταση έγινε επίσης σε έναν επιτελικό μέσο και σε έναν ακραίο επιθετικό.

Στη Γαλλία ο Χίντι
Ένας από τους τυχερούς που θα βρεθούν αυτές τις μέρες στη Γαλλία για να παρακολουθήσουν αγώνες του Euro είναι και ο Ίσλι Χίντι.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Νέας Σαλαμίνας προσκλήθηκε από την ομοσπονδία της χώρας μαζί με όλους τους παλιούς διεθνείς να δουν το παιχνίδι Αλβανία - Ελβετία που είναι προγραμματισμένο για σήμερα στο «Stade Bollaert-Delelis» (16:00).

 


Επιστροφή
στην αρχή