Στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη οι παίκτες του ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EΛΛΑΔΑ

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της στήριξης του μεγαλομετόχου από την κριτική που δέχεται αλλά και του οικογενειακού κλίματος στον ΠΑΟΚ...

Με πρωτοβουλία των αρχηγών της ομάδας έγινε σήμερα το απόγευμα συνάντηση της αντιπροσωπείας των ποδοσφαιριστών με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, όπου είναι και η έδρα του «ισχυρού άνδρα» της ομάδας.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της στήριξης του μεγαλομετόχου από την κριτική που δέχεται αλλά και του οικογενειακού κλίματος, που διατηρείται στη μακεδονική ΠΑΕ. Λίγο μετά τη συνάντηση ο Δημήτρης Πέλκας με ανάρτησή του στάθηκε στις προσπάθειες των συμπαικτών του για την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά: «Η εικόνα νικά την ουσία και δίνει τροφή στην ισοπέδωση. Μια κακή στιγμή, ένα λάθος, όμως δεν αναιρεί ό,τι έχει κάνει ο κ. Σαββίδης ως σήμερα. Ένας άνθρωπος που έχει πάντα ως προτεραιότητα τον ποδοσφαιριστή και ποτέ δεν απείλησε κανέναν. Αντιθέτως έχει σταθεί δίπλα μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές, στις αποτυχίες. Και είμαστε κι εμείς δίπλα του γιατί το αξίζει.

Είμαστε ποδοσφαιριστές και η δουλειά μας είναι να κερδίζουμε ή να χάνουμε στο γήπεδο. Ούτε να μένουμε στ' αποδυτήρια, ούτε να παρακολουθούμε δικαστικές σειρές. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα ν'ακυρώσει την προσπάθειά μας, τις επιτυχίες μας. Ούτε, βέβαια, να σβήσει τα λάθη μας. Δεν ζητάμε κάτι. Προσπαθούμε να το κερδίσουμε. Αφήστε μας».

Τραυματίας ο Βαρέλα

Αν και το πρωτάθλημα έχει διακοπεί επ' αόριστον οπότε μικρή σημασία έχει ο κάθε προσωρινός τραυματισμός ποδοσφαιριστών, εν τούτοις στον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν και τέτοια προβλήματα.

Συγκεκριμένα από την σημερινή προπόνηση προκύπτει πως ο Φερνάντο Βαρέλα αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση έπειτα από το χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα της Τούμπας και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Σήμερα οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου προπονήθηκαν μετά το χθεσινό ρεπό  και  η προπόνηση αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην ΑΕΚ έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία και αποκατάσταση.

Σχετικά με την προσωρινή διαγραφή από το ECA (Σύλλογος Ευρωπαϊκών Συλλόγων) στον ΠΑΟΚ, που έγινε γνωστή δεν υπάρχει κάποια ανησυχία αναφορικά με το παραπάνω γεγονός και οι επιτελείς του Δικεφάλου εκτιμούν πως αυτή η διαγραφή είναι μόνο προσωρινή.


Επιστροφή
στην αρχή