Στο Λιμάνι Λεμεσού το υπερωκεάνιο Queen Mary

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Το επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο, μήκους 345 μέτρων, απέπλευσε από τη Λεμεσό στις 17:00, συνεχίζοντας το ταξίδι του στη Μεσόγειο.

Το Queen Mary 2, ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, κατέπλευσε στον τομέα ευθύνης της DP World στο λιμάνι Λεμεσού, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, για μονοήμερη στάση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το υπερωκεάνιο παρέμεινε στο λιμάνι όλη την ημέρα, προσφέροντας τη δυνατότητα στους 2,500 χιλιάδες επιβάτες του να απολαύσουν τα τοπικά αξιοθέατα. Συγκεκριμένα, οι ταξιδιώτες επιβιβάστηκαν σε 50 λεωφορεία στο τερματικό επιβατών, προκειμένου να επισκεφθούν διάφορες περιοχές της Κύπρου όπως το Κολόσσι, το Κούριο, την Πάφο, το Όμοδος και τη Λευκωσία, ενώ άλλοι περιηγήθηκαν στην πόλη της Λεμεσού.

Το επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο, μήκους 345 μέτρων, απέπλευσε από τη Λεμεσό στις 17:00, συνεχίζοντας το ταξίδι του στη Μεσόγειο.

Ο Charles Meaby, Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, δήλωσε ότι η ομάδα της DP World Limassol, προσέφερε άριστες υπηρεσίες, σε επίπεδο λειτουργικότητας και εξυπηρέτησης. “Είμαστε περήφανοι για τη συνολική μας προσέγγιση, ενώ, παράλληλα, φροντίζουμε να είμαστε συνεχώς κοντά στους πελάτες μας προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες τους», είπε.

Πρόσθεσε πως το τερματικό πολλαπλών χρήσεων της DP World στο Λιμάνι Λεμεσού είναι σε θέση να διαχειριστεί αποτελεσματικά λειτουργίες, διαφορετικού μεγέθους και κλίμακας.


Επιστροφή
στην αρχή