Στο κελί υπάλληλος πρακτορείου του ΟΠΑΠ για κλοπή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Ο υπάλληλος πρακτορείου προφασίστηκε στην εργοδότριά του ότι του έκλεψαν 7.000 ευρώ ενώ τις είχε παίξει σε τυχερά παιχνίδια

Υπάλληλος πρακτορείου της ΟΠΑΠ στη Λάρνακα, αντί να βάζει τις εισπράξεις στο ταμείο, τις τσέπωνε και τις χρησιμοποιούσε για να στοιχηματίζει σε διάφορα τυχερά παιχνίδια. Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει στα αστυνομικά κελιά.


Ύποπτος για υπόθεση κλοπής από υπηρέτη είναι ο 48χρονος Ελλαδίτης Ν.Π., ο οποίος μετά τη σύλληψή του έδωσε θεληματική κατάθεση στο ΤΑΕ Λάρνακας και παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος. Όπως ανέφερε, τους τελευταίους μήνες είχε εθιστεί στα τυχερά παιχνίδια και ενώ βρισκόταν στην εργασία του στοιχημάτιζε καθημερινά με τις εισπράξεις του καταστήματος. Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από τη συνιδιοκτήτρια του πρακτορείου. Ο ύποπτος εργαζόταν στο πρακτορείο από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ήταν το άτομο που έκανε όλες τις εισπράξεις των ταμείων, είχε κλειδί του καταστήματος και γνώριζε τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου το οποίο βρισκόταν στο πατάρι και σ’ αυτό φυλάσσονταν οι εισπράξεις. Η παραπονούμενη κατάγγειλε ότι το τελευταίο τρίμηνο ο ύποπτος τις παρέδιδε τις εισπράξεις της ημέρας, οι οποίες, όμως, ήταν πολύ χαμηλότερες με βάσει τις αποδείξεις στο ταμείο. Ο 48χρονος προφασιζόταν διάφορες δικαιολογίες για να καλύψει τα ποσά που ο ίδιος στοιχημάτιζε. Μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε ότι είχε ξεχάσει περίπου 7.000 ευρώ πάνω σ’ ένα τραπεζάκι και ότι πιθανόν κάποιος πελάτης βρήκε τα λεφτά και τα έκλεψε. Τότε η παραπονούμενη πείστηκε από τον ισχυρισμό του υπόπτου και δεν προχώρησε σε καταγγελία. Σύμφωνα πάντα με τη συνιδιοκτήτρια του πρακτορείου, το συνολικό ποσό που φαίνεται να έκλεψε ο ύποπτος ενδεχομένως να ξεπερνά τις 10 χιλιάδες ευρώ. Ο 48χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και προφυλακίστηκε για τρεις μέρες.


Επιστροφή
στην αρχή