Στο «Γουέμπλεϊ» ο αγώνας μποξ της χρονιάς μεταξύ Κλίτσκο και Τζόσουα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Ο Κλίτσκο θα παίξει αυτή τη φορά με τον Βρετανό Άντονι Τζόσουα, στις 29 Απριλίου στο Γουέμπλεϊ και ήδη έχουν προπωληθεί περίπου 90 χιλιάδες εισιτήρια!

Ο Βλάντιμιρ Κλίτσκο είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην παγκόσμια πυγμαχία. Ο 41χρονος Ουκρανός πυγμάχος υπερασπίστηκε τον τίτλο του στην κατηγορία βαρέα βαρών πριν δύο χρόνια, όταν επικράτησε του Βούλγαρου Κουμπράτ Πούλεφ, με νοκ-άουτ στον πέμπτο γύρο της αναμέτρησης στο Αμβούργο.

Ο Κλίτσκο με τη νίκη του αυτή έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό άλλα 5.7 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο Πούλεφ κέρδισε 1.4 εκατομμύρια.

Η νίκη εκείνη ήταν η 64η σε 68 αγώνες για τον εκπληκτικό Κλίτσκο, ο οποίος έχει υπερασπιστεί με επιτυχία 17 συνεχείς αγώνες διεκδίκησης του τίτλου!

Τώρα ο Κλίτσκο έχει μια ακόμη δοκιμασία μπροστά του, καθώς θα αντιμετωπίσει έναν ακόμη διεκδικητή, αυτή τη φορά τον Βρετανό Άντονι Τζόσουα, στις 29 Απριλίου στο Γουέμπλεϊ, όπου ήδη έχουν προπωληθεί περίπου 90 χιλιάδες εισιτήρια!

Μάλιστα, ο Ουκρανός γίγαντας δεν θέλει να αποσυρθεί από τα ρινγκ και τόνισε πως θα συνεχίσει και μετά από την αναμέτρηση αυτή: «Νιώθω καλά, σωματικά και ψυχολογικά, άρα γιατί να θέλω να αποσυρθώ; Θέλω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου για μια ακόμη φορά και μετά περιμένω την επόμενη πρόκληση».

 


Επιστροφή
στην αρχή