Στο έλεος των ανεγκέφαλων το Μακάρειο, όλα ανοικτά με το Δόξα-Ανόρθωση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Παραμονές της τελευταίας αναμέτρησης της «κουτσουρεμένης» πρεμιέρας που είναι προγραμματισμένη στο Μακάρειο αίφνης, όλα βρέθηκαν στον «αέρα»...

Αθάνατο κυπριακό ποδόσφαιρο, παραμένεις στο έλεος των ανεγκέφαλων! 

Μία ημέρα μετά την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος και παραμονές της τελευταίας αναμέτρησης της «κουτσουρεμένης» πρεμιέρας, ανάμεσα στη Δόξα Κατωκοπιάς και την Ανόρθωση αίφνης, όλα βρέθηκαν στον «αέρα»!

Ανεβάζοντας τις πιο κάτω φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης καταγγέλλει δολιοφθορές στο Μακάρειο και θέτει ακόμα και θέμα αναβολής της προγραμματισμένης για απόψε (19:00) αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων.

Αυτή η εξέλιξη ίσως προκαλέσει νέα αναστάτωση στον προγραμματισμό του πρωταθλήματος και πλέον καταβάλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τους ανθρώπους του σταδίου προκειμένου να είναι σε θέση να φιλοξενήσει την αποψινή αναμέτρηση. 

Δείτε το σχετικό ποστ-ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΚΟΑ:

«Δολιοφθορές στο Μακάρειο. Αντιστεκόμαστε στη Βία.

Επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι ψες το βράδυ προέβησαν σε δολιοφθορές στο Μακάρειο στάδιο, και επειδή για να διεξαχθεί ο αγώνας απόψε πρέπει να καθαριστεί το γήπεδο από τα γυαλιά, καρφιά, βίδες κλπ, ΚΑΛΟΥΜΕ τους υγιείς φιλάθλους όπως μαζευτούμε στο Μακάρειο για να το καθαρίσουμε.

Συμμαχούμε και Αντιστεκόμαστε ενάντια στη Βία».


Επιστροφή
στην αρχή