Στο έλεος της πιο απίστευτης παγκόσμιας συνωμοσίας!

ΑΠΟΨΗ /ΚΑΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ
Διότι ποτέ δεν συγχώρεσαν στο Χρίστο - Λεωνίδα Ρότσα το σχέδιό του να τους εγκλωβίσει! Απότοκο πατριωτικού φρονήματος και εντρύφησης στο Θουκυδίδη...

Και άξαφνα, ανήμερα της επετείου, χτύπησε ο Τρίτος Αττίλας!

Είπα ο Τρίτος; Λάθος. Ο Τρίτος είναι οι κερδισμένοι της εισβολής: «υπερπατριώτες» πολιτικοί οι οποίοι έχουν κάνει το Κυπριακό επικερδέστατο επάγγελμα μαζί με τους Ταλιμπάν οι οποίοι ενδιαφέρονται περισσότερο για τις μπίζνες από ό,τι για τις εκκλησίες τους απέναντι -τις οποίες βασικά χεσμ… τις έχουν, σας θυμίζω λ.χ. την ιστορία με τον ΕΛΑΜόστομο Β’ και την ατάκα «έχουμε και από δω εκκλησίες του Αποστόλου Αντρέα»- και φυσικά…

… όλοι όσοι πλούτισαν συνεπεία της εισβολής και των υπεραξιών όσων απέμειναν στον νότο, στην πλάτη των προσφύγων. Αυτοί και άλλοι ηγούνται σήμερα του αγώνα για αποτροπή της λύσης και της επανένωσης. Αυτοί είναι ο Τρίτος Αττίλας. Ο τέταρτος χτύπησε χθες.

Οι Τούρκοι. Αυτή η σατανική φυλή έβαλε στο στόχαστρο έναν από τους πλέον γνωστούς για την πατριωτική του δράση πολιτικούς, τον Χρίστο Ρότσα, ο οποίος έχει μείνει στα χρονικά κυρίως για τη συγκλονιστική (αλλά δυστυχώς ανεκμετάλλευτη) ιδέα του να εγκλωβίσουμε τη νύχτα του πραξικοπήματος στην Τουρκία τις 25-30.000 των δυνάμεων κατοχής -το πώς δεν το είπε αλλά είναι επουσιώδες- και να τους πάμε στη Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στην Πάφο.

Ο πρώην βουλευτής, ο οποίος γράφει συνέχεια και ζητεί αναβάθμιση της άμυνας με την επίκληση του Θουκυδίδη και ο οποίος εντελώς συμπτωματικά δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα των αμυντικών προμηθειών -για την ενίσχυση της δικής μας άμυνας θα το κάνει σίγουρα δωρεάν- ο κ. Ρότσας, λοιπόν, βρέθηκε στο στόχαστρο μιας παγκόσμιας συνωμοσίας η οποία κατέληξε (ίσως και να προήλθε) από την Τουρκία.

Το όνομα της εταιρείας του, ROTSAS INTERNATIONAL LTD, με έδρα τη Σόφια, εμφανίστηκε ως ο εκπρόσωπος αμερικανικής εταιρείας ελικοπτέρων σε διάφορες χώρες, ανάμεσά τους και η Αλβανία, στενός σύμμαχος της Τουρκίας, η οποία ως γνωστόν έχει στην επικράτειά της και τη Βόρειο Ήπειρο, προκαλώντας τα αισθήματα των απανταχού της γης Ελλήνων με τη συνεχή παρενόχληση των Βορειοηπειρωτών.

Με τις αρχές αυτών φέρεται να κάνει μπίζνες ο κ. Ρότσας, με βάση πάντα την απίστευτη παγκόσμια συνωμοσία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο κ. Ρότσας παρουσιάστηκε στη σελίδα των περί ων ο λόγος Αμερικανών ως ο αντιπρόσωπός τους και στη «Macedonia»(sic!). Τη FYROM δηλαδή! Τα Σκόπια! Ο Έλλην Ρότσας ως ο άνθρωπός τους στη… «Macedonia»!

Όμως η σκευωρία εις βάρος αυτού του τεράστιου μελετητή -τολμώ να πω και συνεχιστή- του Θουκυδίδη δεν σταμάτησε εκεί. Η εταιρεία του εμφανίστηκε αρχικά σε μία και μετά και σε άλλη λίστα με προμηθευτές υλικών, διαβάστε το ψύχραιμα χωρίς να κάνετε βεβιασμένες ενέργειες… για την τουρκική Ακτοφυλακή!

Τόσο ήταν το σοκ του μεγάλου αυτού Έλληνα αγωνιστή που, επί ένα σχεδόν 24ωρο από την αποκάλυψη της πρώτης λίστας, δεν έλεγε κάτι σαφές και κατάφερνε μόνο να ψελλίσει, μέσα από τη ραγισμένη του ελληνική καρδιά, τον πόνο του. Και να πει κάτι για σκευωρίες αλλά και πως εάν κάποιος τον έλεγε γκέι, λέει, δεν μπορούσε να αποδείξει πως δεν ήταν.

Δεν είναι εξ όσων γνωρίζω και ούτε και θα είχε σουξέ. Σόρι, έτσι; Το λέω με όλο το θάρρος και σεβόμενος τις περιστάσεις της υπόθεσης και το τι περνά αυτές τις ώρες η πληγωμένη από την αχαριστία των συμπατριωτών του αγωνιστική του καρδιά.

Αφού χρειάστηκε ένα 24ωρο σχεδόν για να συνέλθει ο Χρίστος-Λεωνίδας (θα τον πω τιμητικά κι ας παρεξηγηθώ) Ρότσας, είπε το λογικό: ότι δεν ήξερε πώς βρέθηκε το όνομά του στη λίστα αυτή του εχθρού, στην ιστοσελίδα του οποίου (εχθρού) υπάρχει το τουρκικό μπαϊράκι, ο Ατατούρκ και όλα τα συναφή, όπως βλέπετε. Μετά δεν εμφανίστηκε για αρκετές ώρες, πιθανότατα συνεπεία του σοκ από την εμφάνιση και της δεύτερης τουρκολίστας.

Και όντως πού να ξέρει ο άνθρωπος; Πού να ξέρει ένας γνήσιος Έλλην αγωνιστής της ελευθερίας πώς μπορεί το όνομά του να εμφανίζεται σε λίστα αυτών που κάνουν/θέλουν να κάνουν μπίζνες με τις δυνάμεις ασφαλείας του εχθρού οι οποίες κατέχουν τη μισή του πατρίδα;

Και να ήταν μόνο αυτό; Είναι η ίδια Ακτοφυλακή που παρενοχλεί Έλληνες ψαράδες την ώρα που βγαίνουν στο ελληνικό Αιγαίο για μπαρμπούνια, λιθρίνια, σαργούς. Για σκουμπριά, για μπακαλιάρους… Ακόμα και για (ελληνικές πάντα) πεσκανδρίτσες!

Και από όλους τους πολιτικούς, διάλεξαν αυτοί οι άτιμοι, τον Χρίστο-Λεωνίδα… Τι άλλο να πω; Τι να βροντοφωνάξω στα τούρκικα να με ακούσουν; ΑΥΙP! (προφ. Αΐπ). Ντροπή, δηλαδή! Αυτό που λέμε και εμείς, το «αΐπι».

Τέταρτος Αττίλας λοιπόν. Απίστευτες πλεκτάνες.

Αλλά ο Χρίστος-Λεωνίδας και όλοι οι Λεωνίδες του είδους του, να το ξέρετε, δεν λυγίζουν ποτέ!


Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΨΗ

Η επανάσταση της υπομονής...Του Γιώργου Κακούρη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ, 15.11.2018

ΑΠΟΨΗ

Η ανυπακοή της Ιταλίας στην Κομισιόν

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΕΤΑΙΟΣ, 15.11.2018

ΑΠΟΨΗ

Σε γνωρίζω από τη γεύση / του Εκμέκ την τρομερή

ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, 15.11.2018

Επιστροφή
στην αρχή