Στο Cyta Support Center οι επιδιορθώσεις τερματικού εξοπλισμού πελατών

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Cyta Support Center βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθαλάσσης. Οι πελάτες των υπόλοιπων πόλεων θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τα τοπικά Cytashop.

Μετά την επιτυχή λειτουργία του Cyta Support Center στη Λευκωσία τον περασμένο Δεκέμβριο, η Cyta ενημερώνει τους πελάτες της ότι, σε περιπτώσεις που επιθυμούν υποστήριξη για επιδιόρθωση του τερματικού τους εξοπλισμού, θα εξυπηρετούνται πλέον αποκλειστικά από το Cyta Support Center στο οποίο και θα πρέπει να αποτείνονται. Οι πελάτες των υπόλοιπων πόλεων θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τα τοπικά Cytashop, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

Το Cyta Support Center βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθαλάσσης 155 στη Λευκωσία και είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος και εξοπλισμένος χώρος, με εξειδικευμένο προσωπικό, με στόχο την παροχή αναβαθμισμένης εξυπηρέτησης και υποστήριξης στους πελάτες της Cyta. Οι ώρες λειτουργίας του είναι από Δευτέρα μέχρι Σάββατο (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 8:00-17:30 συνεχόμενο ωράριο, Τετάρτη και Σάββατο 8:00-13:30).

Σημειώνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο τερματικός εξοπλισμός να έχει αγοραστεί από κατάστημα Cytashop ή από το ηλεκτρονικό κατάστημα Cyta WebShop.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό 77772131 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση supportcenter1@cyta.com.cy.


Επιστροφή
στην αρχή