Στο 85% η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάφου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο πρόεδρος του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ ανέφερε πως οι επισκέπτες προέρχονται από την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και χώρες της κεντρικής Ευρώπης

Πέραν του 85% είναι η πληρότητα στα ξενοδοχειακά καταλύματα της Επαρχίας Πάφου την περίοδο του Πάσχα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ Θάνο Μιχαηλίδη, ο οποίος ανέφερε πως οι πλείστες ξενοδοχειακές μονάδες βρίσκονται σε λειτουργία ενώ μέχρι το τέλος του Απριλίου θα λειτουργήσουν όλες.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης χαρακτήρισε τις πληρότητες αρκετά υψηλές τόσο για  το Καθολικό Πάσχα που προηγήθηκε του Ορθόδοξου όσο και για το Ορθόδοξο, προσθέτοντας πως είναι η καλύτερη περίοδος να επισκεφτεί κάποιος την Πάφο λόγω των εξαιρετικά καλών καιρικών συνθηκών και της πλούσιας φύσης.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, ο πρόεδρος του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ ανέφερε πως οι επισκέπτες προέρχονται από την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Ανέφερε ακόμα πως την Πάφο επισκέπτονται ποιοτικοί τουρίστες, σημειώνοντας πως οι τιμές που προσφέρουν οι ξενοδοχειακές μονάδες το Πάσχα είναι υψηλότερες από τις τιμές του Μάρτη. 

Ακολούθως αναφέρθηκε και στην αναβαθμισμένη εικόνα της πόλης με την ολοκλήρωση των έργων της, προσθέτοντας πως αυτό θα επιτρέψει στους ξενοδόχους να “κτίσουν" μια καλύτερη πελατεία.


Επιστροφή
στην αρχή