Στηρίζει Αναστασιάδη ο Δήμαρχος Λεμεσού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, την υποψηφιότητα Αναστασιάδη στηρίζει και ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Προέδρου Αναστασιάδη εκφράζει ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος σε σημερινή ανακοίνωσή του, αναφέρει πως ο κυπριακός λαός καλείται να επιλέξει, την ερχόμενη Κυριακή, τον επόμενο Πρόεδρο του, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη μοιρασμένη μας πατρίδα και σημειώνει πως "επιβάλλεται η επανεκλογή" του κ. Αναστασιάδη.

"Δεν είναι η ώρα ούτε των κομματικών και ιδεολογικών αναμετρήσεων, ούτε της άρνησης και της αποχής. Είναι η ώρα της ευθύνης για το μέλλον της πατρίδας μας, για το μέλλον των παιδιών μας", αναφέρει και προσθέτει ότι "σε αυτή την οριακή στιγμή στο εθνικό μας θέμα, χρειάζεται να κρατηθεί η προοπτική της λύσης ζωντανή" και πως "χρειάζεται να συνεχίσει να θωρακίζεται η Κύπρος μέσα από τις απαραίτητες διεθνείς σχέσεις και στρατηγικές συμμαχίες".
 
Χρειάζεται, συνεχίζει, να διαφυλαχτεί η σταθερότητα της πορείας οικονομικής ανάκαμψης και υποδεικνύει ότι "η πατρίδα μας χρειάζεται σήμερα ένα πρόεδρο με τις ανάλογες εμπειρίες και γνώσεις" και "για αυτούς τους λόγους επιβάλλεται η επανεκλογή του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη. Αυτό απαιτεί σήμερα το καλό του τόπου".


Επιστροφή
στην αρχή