Στήνονται σιγά-σιγά τα ρόστερ για τα νέα πρωταθλήματα βόλεϊ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Οι διοικήσεις των ομάδων προσπαθούν να στήσουν τα ρόστερ και να συμφωνήσουν με προπονητές και ήδη δειλά-δειλά διαμορφώνεται το σκηνικό...

Σε τροχιά προγραμματισμού ενόψει της νέας πετοσφαιρικής περιόδου 2018-19 μπαίνουν σιγά-σιγά οι ομάδες και στη σάλα στην Α' Κατηγορία ανδρών και γυναικών.

Εν αναμονή των κληρώσεων των πρωταθλημάτων που προγραμματίζονται εντός Σεπτεμβρίου που θα μάθουν και τη σειρά των αντιπάλων τους, οι διοικήσεις των ομάδων προσπαθούν να στήσουν τα ρόστερ και να συμφωνήσουν με προπονητές και ήδη δειλά-δειλά διαμορφώνεται το σκηνικό.

Όλα δείχνουν ότι και τα φετινά πρωταθλήματα θα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, ενώ κάποιες ομάδες θα παρουσιαστούν αλλαγμένες.

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται ότι όλες οι ομάδες θα «φουλάρουν» με στόχο την απόκτηση και ξένων παικτών/τριών και θα υπάρξουν οι επίσημες εγγραφές στα μητρώα της ΚΟΠΕ.

Σημειώνεται ότι την Κύπρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα εκπροσωπήσουν στο Challenge Cup ανδρών ο πρωταθλητής Παφιακός (δεν δήλωσε στο Champions League) και η Ομόνοια και στο Chalenge Cup γυναικών η ΑΕΛ.

Ο Παφιακός κληρώθηκε με την πορτογαλική Μπενφίκα, σε αγώνες που θα γίνουν τον Νοέμβριο σε Πάφο και Λισαβόνα αντίστοιχα.

Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την κροατική Mπλάντοστ, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στην Κροατία και τον επαναληπτικό στο «Ελευθερία».

Η ΑΕΛ στο γυναικείο Challenge Cup θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Θήρας. Ο πρώτος αγώνας τον Νοέμβριο στο «Νίκος Σολωμονίδης» και ο επαναληπτικός στη Σαντορίνη.

 


Επιστροφή
στην αρχή