Στην τελική ευθεία Σιαπάνης και Σαββίδης πριν το τεστ της Σλοβενίας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /BEACH VOLLEY

Ο στόχος που καθορίστηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Βαγγέλη Κουτουλέα είναι η είσοδος τουλάχιστον στην οκτάδα της διοργάνωσης...

Τις τελευταίες προπονήσεις προτού να ριχθούν στη μάχη του τουρνουά Beach Volley Mevza που φιλοξενείται από αύριο στη Σλοβενία πραγματοποιούν σήμερα Τετάρτη 22 Αυγούστου οι δυο νεαροί πετοσφαιριστές μας, Σωτήρης Σιαπάνης και Οδυσσέας Σαββίδης.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν 16 ομάδες από τις χώρες που συμπεριλαμβάνονται στο συνεταιρισμό της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Volleyball (Middle European Volleyball Zonal Association).

Oι δυο πετοσφαιριστές μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Βαγγέλη Κουτουλέα αναμένουν να μάθουν και τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Στις διοργανώσεις Mevza συμμετέχουν ομάδες από τις ακόλουθες χώρες: Aυστρία, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Σλοβακία, Σλοβενία και Κύπρο.

Ο στόχος που καθορίστηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Βαγγέλη Κουτουλέα είναι η είσοδος τουλάχιστον στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Οι δυο πετοσφαιριστές προέρχονται από πάρα πολύ καλές εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι, αφού στο Πανευρωπαϊκό U20 της Ρωσίας πέτυχαν σπουδαία νίκη επί της Γερμανίας, ενώ την περασμένη εβδομάδα στο Πανευρωπαϊκό U18 της Τσεχίας έφθασαν μέχρι τους «24» όπου αποκλείστηκαν από τους Λετονούς. Στους αγώνες των ομίλων κέρδισαν πρώτα τους Αυστριακούς και κατόπιν τους Τσέχους.

 


Επιστροφή
στην αρχή