Στην Πάφος FC και με τη... βούλα ο Aνγκούλο (σχόλιο Χάλεγκριν)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

To χρονικό μίας προαναγγελθείσης μεταγραφής ολοκληρώθηκε, καθώς η Πάφος FC ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Μπράιαν Ανγκούλο...

To χρονικό μίας προαναγγελθείσης μεταγραφής ολοκληρώθηκε, καθώς η Πάφος FC ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Kολομβιανού μεσοεπιθετικού Μπράιαν Ανγκούλο.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής εντάσσεται στο δυναμικό της παφιακής ομάδας με τη μορφή δανεισμού ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, ενώ υπάρχει το όψιον για ανανέωση της παραμονής του για ακόμη ένα έτος. 

Γνωστοποιώντας το γεγονός, οι Παφίτες αναφέρουν σε ανακοίνωση τους:

«Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή Brayan Edinson Angulo για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού και με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα έτος.

Ο Brayan Angulo είναι 25 ετών (19/07/1993) και αγωνίζεται ως  μέσο-επιθετικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στις CD America και Independiente Medellín Κολομβίας.

Καλωσορίζουμε το Brayan στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ο τεχνικός διευθυντής της παφιακής ομάδας Λαρς Χάλεγκριν σχολιάζοντας την απόκτηση του νεοαποκτηθέντα Μπράιαν Ανγκούλο δήλωσε τα ακόλουθα:

«Ένας παίκτης σαν τον Angulo δεν είναι εύκολο να βρεθεί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να πείσουμε τον Brayan να έρθει εδώ.

Είναι ένα σύγχρονο δεκάρι ο οποίος εργάζεται σκληρά και όταν έχουμε την μπάλα αλλά και χωρίς την μπάλα.

Είναι πολύ ικανός παίκτης με καλές τεχνικές δεξιότητες και εξυπνάδα. Έχουμε επίσης πολύ καλή εντύπωση από τις συναντήσεις μας ότι είναι πολύ φιλόδοξος και καλός χαρακτήρας.

Ο Brayan είναι τώρα μέλος της οικογένειας της Πάφου και τον καλωσορίζουμε θερμά στην ομάδα μας!». 


Επιστροφή
στην αρχή