Στη μόδα τα ξύλινα πορτοφόλια...

BUZZLIFE /STYLE

Μετά τα ξύλινα γυαλιά ηλίου και οράσεως, τα ξύλινα παπιγιόν, τα ξύλινα ποδήλατα ήρθε η ώρα να βάλουμε στη ζωή μας και τα ξύλινα πορτοφόλια.

Έτσι εάν θέλετε ένα καλύτερο τρόπο για να φυλάξετε τις επαγγελματικές και τις πιστωτικές σας κάρτες δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα ξύλινο πορτοφόλι.

Το ξύλινο πορτοφόλι αποτελεί την τέλεια λύση, χρηστικό και πρωτότυπο τόσο για τον εαυτό σας όσο και για δώρο σε κάποιον καλό σας φίλο. Είναι κομψά, χειροποίητα και κατασκευάζονται από ένα ενιαίο κομμάτι ξύλο καρυδιάς.

Η εταιρεία IPPINKA που τα κατασκευάζει δίνει ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια δημιουργώντας πορτοφόλια εύχρηστα και ταυτόχρονα πολυτελή. Τα περισσότερα πορτοφόλια λυγίζουν καθώς τα κουβαλάμε στις τσέπες, με αποτέλεσμα να τσαλακώνονται οι κάρτες που έχουν μέσα τους. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με τα ξύλινα πορτοφόλια, καθώς το περίβλημα από ξύλο καρυδιάς δεν επιτρέπει το λύγισμα του περιεχομένου.

Κάθε πορτοφόλι μπορεί να χωρέσει μέχρι 10 πιστωτικές κάρτες ή 20 επαγγελματικές κάρτες που συγκρατιούνται στη θέση τους με ένα λαστιχάκι.

Η τοποθέτηση των καρτών στο πορτοφόλι είναι απλή. Αρκεί να τις σύρετε μέσα στο πορτοφόλι και να τις στερεώσετε με το λάστιχο που είναι τοποθετημένο σ’ αυτό ή να το κλείσετε με το ξύλινο καπάκι που έχει.


Επιστροφή
στην αρχή