Στη FIFA πηγαίνει την Ίντερ η Ρεάλ λόγω Μόντριτς (τα επόμενα βήματα)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Στα άκρα φτάνει το θέμα με τον Λούκα Μόντριτς, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης κατήγγειλε την Ίντερ στη FIFA για παράνομη προσέγγιση του ποδοσφαιριστή..

Στα άκρα φτάνει το θέμα με τον Λούκα Μόντριτς, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης κατήγγειλε την Ίντερ στη FIFA για παράνομη προσέγγιση του ποδοσφαιριστή.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης θεωρεί πως η ιταλική ομάδα διαπραγματεύτηκε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή χωρίς καμία άδεια, με συνέπεια να προσεγγίσει με παράνομο τρόπο τον Κροάτη μέσο των «μερένχες».

Η εφημερίδα της Μαδρίτης Marca σημειώνει ότι «οι φήμες για την επιθυμία του Μόντριτς να φύγει από τη Μαδρίτη επαναλήφθηκαν κατά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά είναι μια πιθανότητα που δεν έχει ποτέ εξεταστεί στην Ρεάλ που ήταν πάντα πολύ ήσυχη, αφού στον παίκτη υπάρχει ρήτρα 750 εκατομμύρια», θυμίζοντας παράλληλα ότι «η Ρεάλ δεν θα επιτρέψει σε άλλες ομάδες να διαπραγματευτούν με τους παίκτες τους χωρίς να το γνωρίζει».

Στη Μαρδίτη όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν βέβαιοι για την παραμονή του παίκτη στην ομάδα, και παραμένουν το ίδιο αισιόδοξοι.

Μάλιστα, υπάρχει ήδη πλάνο αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Μόντριτς με καλύτερες αποδοχές, ώστε η Ρεάλ να «δέσει» με αυτόν τον τρόπο τον Κροάτη μέσο.

 

 

 


Επιστροφή
στην αρχή