100.000 ευρώ απέφερε η εκστρατεία #StandByGreece

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΟΙΝΩΝΙΑ

01
16

Στον ραδιομαραθώνιο συγκέντρωσης χρημάτων συμμετείχαν όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, αθλητές, τράπεζες, ΜΚΟ, επιχειρήσεις και ιδιώτες

Ποσό ύψους 100.000 ευρώ συγκεντρώθηκε χθες από την εκστρατεία #StandByGreece που διοργανώθηκε από τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης για στήριξη των πυρόπληκτων στην Ελλάδα.

Η εκστρατεία κορυφώθηκε χθες βράδυ με τη συναυλία αλληλεγγύης στον Δημοτικό Κήπο στη Λευκωσία. Στη συναυλία έδωσαν το παρόν τους κυπριακά συγκροτήματα, ενώ την προσπάθεια στήριξαν με τις φωνές τους οι Άννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος. Οι δύο καλλιτέχνες επισκέφθηκαν χθες το Προεδρικό, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, εκφράζοντας τη συγκίνησή τους για την προσπάθεια των Κυπρίων να στηρίξουν τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Λεφτά και είδη πρώτης ανάγκης από τους Τ/κ για την Ελλάδα

Από τις 06:00 χθες το πρωί ξεκίνησε ραδιομαραθώνιος για συλλογή χρημάτων μέσω γραπτών μηνυμάτων, ενώ ο έρανος θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή, καθώς από τα υποκαταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Κύπρου, οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τη συνεισφορά τους.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Hope for Children, που βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με τις τοπικές ελληνικές αρχές και υπό τη διαχείρισή του θα είναι το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί.

Σημειώνεται, ότι στον ραδιομαραθώνιο συγκέντρωσης χρημάτων για τους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά συμμετείχαν όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, αθλητές, τράπεζες, μη κυβερνητικές οργανώσεις, επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Την εκδήλωση πρόβαλαν και προώθησαν οι Digital Tree e-publishers , o Φιλελευθερος, Αctive, ΡΙΚ, ΑΝΤ1, Alpha Κύπρου, Sigma, TVone, Πολίτης, Cyprus Mail, ΙΜΗ, SPP MEDIA GROUP , Διάλογος, Αλήθεια, Super sport FM, MC Media. 

Τα συγκροτήματα που ανέβηκαν στη σκηνή είναι οι Theo & Alex, OnTour, Cashiers (Band), Neon Knights, The Boots, Fuse.

Ο χώρος παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς από τον Δήμο Λευκωσίας.

 


Επιστροφή
στην αρχή