Στάχτη τα στοιχεία από τον «εγκέφαλο» της μοιραίας Porche

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΑΔΑ
Οι εμπειρογνώμονες του δημοσίου ωστόσο είναι σε θέση να περιγράψουν όσα έγιναν τα μοιραία δευτερόλεπτα πριν την σφοδρότατη σύγκρουση

Στάχτη έχει γίνει ο «εγκέφαλος» της μοιραίας Porche που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμανόγλου στην Εθνική Οδό.

Τα στοιχεία που είχαν καταγραφεί στο «μαύρο κουτί», τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθούν, καθώς εξαφανίστηκαν μαζί με το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου που καταστράφηκε μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Οι εμπειρογνώμονες του δημοσίου ωστόσο είναι σε θέση να περιγράψουν όσα έγιναν τα μοιραία δευτερόλεπτα πριν την σφοδρότατη σύγκρουση.

Πληροφορίες που φέρνει στο φως η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος αναφέρουν ότι οι τρεις πραγματογνώμονες έχουν καταλήξει ότι το τροχαίο οφείλεται σε καταστροφή του πίσω δεξιού ελαστικού της Porsche.

Ο νεαρός οδηγός λίγα μέτρα πριν το πάρκινγκ της εθνικής όπου βρίσκονταν ήδη η οικογένεια Πατμάνογλου έχασε κάθε έλεγχο του αυτοκινήτου και μπήκε με ταχύτητα 198-200 χιλιομέτρων την ώρα.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια Βακάκη έχει ορίσει πραγματογνώμονες που ερευνούν το αυτοκίνητο, αφού ολοκλήρωσαν την έρευνα οι άνθρωποι του δημοσίου.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην Κύπρο θα κριθεί η κηδεμονία της Μαρίε Ελένης

Πολίτης News, 11:37 (τελευταία ενημέρωση 11:37)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμμετοχή Ε/κ και Τ/κ στο πρόγραμμα «Αστρονομία για την Ειρήνη»

Πολίτης News, 11:22 (τελευταία ενημέρωση 11:22)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταξιδιωτικός ύμνος από το Spiegel για την Ελλάδα

Πολίτης News, 11:03 (τελευταία ενημέρωση 11:03)

Επιστροφή
στην αρχή