Στα Public παίζουμε μεγάλη μπάλα!

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή πλησιάζει, το Μουντιάλ 2018, και τα Public σας φέρνουν πιο κοντά στη διοργάνωση με αποκλειστικές προσφορές...

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή πλησιάζει, το Μουντιάλ 2018, και τα Public σας φέρνουν πιο κοντά στη διοργάνωση με αποκλειστικές προσφορές σε τηλεοράσεις και gadgets για τους ποδοσφαιρόφιλους.

Η επιλογή της σωστής τηλεόρασης είναι το σημαντικότερο βήμα για να ζήσετε όλη την ποδοσφαιρική πανδαισία στο έπακρο. Στα Public θα βρείτε smart τηλεοράσεις πολλών ιντσών, με 4K ανάλυση και HDR για τέλεια εικόνα και με δυνατότητα PVR για εγγραφή σε USB.

Επισκέψου ένα από τα καταστήματα Public παγκύπρια ή μπες στο  http://www.public-cyprus.com.cy/ και ανακαλύψτε την πλούσια γκάμα τηλεοράσεων, διάλεξε το αγαπημένο σου tv brand σε τιμές που βάζουν γκολ και φτάσε πιο κοντά στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού.

Για ακόμη πιο ζωντανές στιγμές, μετατρέψτε το σαλόνι σας σε στάδιο ποδοσφαίρου, προμηθεύοντας soundbars για πλούσιο και δυνατό ήχο, από μόνο 149 ευρώ, ή projectors για θέαση πολλών ιντσών, βλέποντας όλες τις φάσεις σε πραγματικό μέγεθος.

Επιπλέον, επωφεληθείτε από την μεγάλη προσφορά για -50€ για αγορά της τηλεόρασης Thomson Smart TV 43" - Ultra HD HDR 4Κ ή -20% για αγορά βιβλίων, με δύο γεμίσματα καυσίμων 25 ευρώ και άνω από επιλεγμένα πρατήρια Esso σε όλη την Κύπρο.*

Η αντίστροφη μέτρηση για το ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς έχει αρχίσει. Μάζεψε την παρέα σου στο σπίτι και απολαύστε το Mundial 2018 με τα σωστά εφόδια.

Για επώνυμες τηλεοράσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ξεκίνα από τα Public!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.


Επιστροφή
στην αρχή