Στα δικαστήρια η οικογένεια και ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ

BUZZLIFE /PEOPLE
Ο δικός τους άνθρωπος έφυγε από τη ζωή τα Χριστούγεννα και έκτοτε ο σύντροφό του, εξακολουθεί να διαμένει στο αξίας 5 εκατ. λιρών σπίτι στο Λονδίνο

Αυτό, όμως, φαίνεται ότι ενοχλεί τους συγγενείς και κληρονόμους του Τζορτζ Μάικλ, οι οποίοι πλέον προσφεύγουν στα δικαστήρια, για να διεκδικήσουν μέρος της περιουσίας του εκλιπόντος καλλιτέχνη που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ο Φαουάζ.

Μήλον της έριδος ανάμεσά τους είναι το σπίτι στο Λονδίνο, αξίας μεγαλύτερης των 5 εκατ. λιρών. Όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς, «το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας του Τζορτζ Μάικλ πέρασε στην κατοχή της αδελφής του και της οικογένειάς του. Παρόλα αυτά, ο Φαντί εξακολουθεί να μένει στο σπίτι στο Λονδίνο». Μάλιστα, όπως συμπληρώνουν, εκείνος διατείνεται ότι εξακολουθεί να μένει στο εν λόγω σπίτι μιας και έτσι είχε «συμφωνήσει» με τον – νεκρό πλέον – σύντροφό του.

Από την πλευρά του, ο Φαουάζ δήλωσε στην εφημερίδα «The Sun» ότι δεν έχει την παραμικρή επαφή με τους συγγενείς του Τζορτζ Μάικλ, καθώς δεν γνώριζε καμία λεπτομέρεια για το που και το πότε θα γίνει η κηδεία. «Είναι όλα τόσο παράξενα. Εγώ βρίσκομαι στη μέση σε όλο αυτό...», είπε.

Διαβάστε επίσης:

BUZZLIFE

Ποιον κίνδυνο για την καρδιά μειώνει η σοκολάτα

BUZZLIFE , 24.05.2017

BUZZLIFE

Τι απαντά στα δημοσιεύματα για τη live μετάδοση του γάμου της;

BUZZLIFE , 24.05.2017

BUZZLIFE

Ο λόγος που η Νταϊάνα κρατούσε πάντα ένα μικρό σατέν τσαντάκι

BUZZLIFE , 24.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή