Στα χαρτιά δεν κερδίζεται τίποτα και το ξέρουν στον Απόλλωνα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EUROPA LEAGUE
Από νωρίς στο ευρωπαϊκό τους οδοιπορικό, οι κυανόλευκοι της Λεμεσού βρίσκονται υπό πίεση μετά την ήττα με 1-0 από την Στούμπρας.

Στο ποδόσφαιρο είναι χιλιωειπωμένο. Μετρά η ουσία. Και ο Απόλλωνας απέναντι στην Στούμπρας στον περίεργο αυτό αγώνα, δεν την είχε. Δεν έφτανε αυτό, την πλήρωσε στο τέλος και τώρα τρέχει…

Οι κυανόλευκοι στην… πισίνα του γηπέδου της Στούμπρας «κολύμπησαν» για μεγάλο διάστημα αλλά από ένα σημείο και μετά κάπου δεν είχαν… σωσίβια. Οι τραυματισμοί είχαν το κόστος τους (Μαγκλίτσα, Ζελάγια, Ρομπέρζ) αλλά ο Αυγουστή δεν πρέπει να μείνει σε δικαιολογίες. Αν το πράξει, πολύ πιθανόν να πει αυτός και η ομάδα του πρόωρο αντίο από την Ευρώπη.

Ο Απόλλωνας είναι εμφανώς καλύτερη ομάδα από την Στούμπρας. Φυσικά στα χαρτιά δεν κερδίζεται τίποτα. Πρέπει να το αποδείξει και στην πράξη και στον επαναληπτικό της Πέμπτης (20:00).

Από αυτή την αναμέτρηση θα λείψει και ο Κέβιν Μπρου ο οποίος αποχώρησε τραυματίας. Ο Γάλλος έδειξε καλά στοιχεία και είναι απώλεια, αν και το δείγμα για την αξία του είναι μικρό.

 


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Κύπρος υποβιβάστηκε στο League D! (Μαυροβούνιο - Ρουμανία 0-1)

Πολίτης Sports, 20.11.2018

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μπεργκ «σφράγισε» την άνοδο των Σουηδών! (αποτελέσματα)

Πολίτης Sports, 20.11.2018

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΕΚ με επική ανατροπή «άλωσε» την Αμβέρσα!

Πολίτης Sports, 20.11.2018

Επιστροφή
στην αρχή