Σοκ με το... καλημέρα στην Ανόρθωση: Άσχημα νέα με Φιλγκέιρας (pic)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Μάριο Φιλγκέιρα λίγο πριν την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος - Πόσο διάστημα μένει εκτός δράσης ο άτυχος Πορτογάλος

Τα χειρότερα δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν για τον Μάριο Φιλγκέιρας, μετά τον τραυματισμό του Πορτογάλου τερματοφύλακα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης λίγα μόλις λεπτά πριν το πρώτο φετινό παιχνίδι της Ανόρθωσης με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο. 

Ο άτυχος πορτιέρο της «Κυρίας» όπως έδειξαν οι εξειδικευμένες εξετάσεις, έχει υποστεί ρήξη μεσοσπονδυλικού δίσκου και όπως ενημέρωσε η κυανόλευκη διοίκηση θα μείνει εκτός για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, το οποίο υπολογίζεται από δύο μέχρι τέσσερις μήνες. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η διοίκηση της Ανόρθωσης για τον τραυματισμό του:

«Ο Μάριο Φιλγκέιρας – ως γνωστό, απεχώρησε τραυματίας κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Δόξα.

Την ίδια μέρα υποβλήθηκε σε εξέταση MRI ενώ χθες υπεβλήθη σε εξειδικευμένες εξετάσεις από ιατρούς-μέλη της ιατρικής ομάδας της Ανόρθωσης στο Αρειταίειο Νοσοκομείο.

Διαπιστώθηκε ρήξη μεσοσπονδυλικού δίσκου επιπέδου Ο4/Ο5. Θα ακολουθηθεί συντηρητική αγωγή και η κατάσταση της υγείας του θα επανεξεταστεί σε μια εβδομάδα για να αποφασιστεί εάν θα προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση, κάτι ιδιαίτερα πιθανό.

Σε κάθε περίπτωση η επάνοδος του στη δράση τοποθετείται μεταξύ δύο και τεσσάρων μηνών.

Η οικογένεια της Ανόρθωσης εύχεται στον ποδοσφαιριστή μας ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα το συντομότερο». 


Επιστροφή
στην αρχή