Σκοποβολή: Στις 1&2 Απριλίου το Compak Cyprus Grand Prix

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ
Θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λευκωσίας υπό την αιγίδα της FITASC - Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τους 200 αθλητές/ριες από 20 χώρες

Άλλη μια μεγάλη διεθνής σκοπευτική διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην Κύπρο, αυτή τη φορά στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λευκωσίας στα Λατσιά. Πρόκειται για το Διεθνές Κόμπακ Γκραν Πρι (COMPAK CYPRUS GRAND PRIX), το οποίο διοργανώνεται από τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας FITASC, το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου.

Στον αγώνα που περιλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της FITASC, μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 180 περίπου σκοπευτές από 17 χώρες, αριθμοί που αναμένεται να αυξηθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΥ Λουκάς Ψημολοφίτης, οι χώρες αναμένεται να φθάσουν και να ξεπεράσουν τις 20 και οι σκοπευτές τους 200.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, από την Τετάρτη 29 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή 31 του μήνα, τα γήπεδα θα είναι στη διάθεση των διαγωνιζομένων για προπονήσεις, ενώ ο αγώνας των 200 δίσκων θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 1η και 2 Απριλίου, σε τέσσερα γήπεδα κόμπακ (100 δίσκοι για κάθε σκοπευτή κάθε μέρα).

Θα απονεμηθούν έπαθλα στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, εφήβων, βετεράνων και σούπερ βετεράνων.

Η τελετή βράβευσης των νικητών θα γίνει την Κυριακή 2 Απριλίου το απόγευμα και θα ακολουθήσει το επίσημο κοκτέιλ της τελετής λήξης.

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκοποβολή: «Ζευγάρωσε» τις νίκες του ο Στέλιος Στυλιανού

Πολίτης Sports, 13:50 (τελευταία ενημέρωση 13:50)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρούνεϊ: Η καρδιά στην Έβερτον, η τσέπη στην Κίνα

Πολίτης Sports, 13:37 (τελευταία ενημέρωση 13:37)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έρχεται η πρώτη ακαδημία της Σπόρτινγκ στην Κύπρο

Πολίτης Sports, 13:21 (τελευταία ενημέρωση 13:21)

Επιστροφή
στην αρχή