Σκληρή δουλειά, όχι άλλα κλάματα στον ΑΠΟΕΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η Ευρώπη αποτελεί πλέον μία... κακή ανάμνηση στον ΑΠΟΕΛ που πρέπει να δείξει στο πρωτάθλημα πως είναι έτοιμος να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Δευτέρας 3/9)

Στον ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει χρόνος για άλλα κλάματα. Τώρα είναι η ώρα της σκληρής δουλειάς αλλά και των μεγάλων αποφάσεων προκειμένου η ομάδα να ανασυνταχθεί και με το τελικό ρόστερ να προχωρήσει με στόχο την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος! Από την Τρίτη που θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις μέχρι και την Κυριακή 16/9, οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν περίπου ένα δεκαήμερο για να μπορέσουν να επανέλθουν και να πείσουν τον κόσμο ότι μπορούν πολύ καλύτερα απ’ ό,τι έδειξαν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Απουσία του κόσμου

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να περιμένει και την απουσία του κόσμου στους πρώτους αγώνες πρωταθλήματος, είτε αυτοί διεξάγονται εκτός έδρας, είτε στο ΓΣΠ. Κι όταν λέμε του κόσμου δεν εννοούμε μόνο τους οργανωμένους, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς θα λείπουν λόγω κάρτας φιλάθλου, αλλά και τους υπόλοιπους που είναι άκρως απογοητευμένοι με τον λανθασμένο προγραμματισμό που έγινε φέτος στην ομάδα και στοίχισε αρχικά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ κι αργότερα από το Γιουρόπα Λιγκ.

Μιλάνοφ ή Ορ;

Από πλευράς ολοκλήρωσης του ρόστερ, σήμερα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η απόφαση για το ποιος θα αποχωρήσει, ο Μιλάνοφ ή ο Ορ; Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Τόμι Ορ, ο οποίος ωστόσο αυτήν τη στιγμή θεωρείται πολύ πιο αναγκαίος από τον Μιλάνοφ μετά τη μεταγραφή του Σαλάι στη Γερμανία.


Επιστροφή
στην αρχή