Σύζυγος Αγαθαγγέλου: «Ερχόμαστε πίσω νικητές!»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ευχάριστα νέα μας ανακοίνωσε η σύζυγος του Άγγελου Αγαθαγγέλου. Ο Άγγελος βγήκε νικητής μέσα από τη μεγάλη δοκιμασία που πέρασε...

Με συγκίνηση και χαρά υποδεχτήκαμε τα ευχάριστα νέα που μας μετέφερε η σύζυγος του Άγγελου Αγαθαγγέλου μέσω ανάρτησης στο facebook. Όλοι έγιναν ένα και συμπαραστάθηκαν στον προπονητή ακαδημιών της Ομόνοιας και τώρα μπορούν να χαρούν διότι η ανταπόκρισή τους είχε ως αποτέλεσμα ο Αγαθαγγέλου να βγει νικητής από τη δύσκολη δοκιμασία.

Το μήνυμα της γυναίκας του: «Και κάπως έτσι κλείνει ο κύκλος. Ξεκινήσαμε αυτό το δύσκολο ταξίδι με αποσκευές τη δύναμη και την πίστη μας και ήμασταν σίγουροι πως έτσι θα ήσουν νικητής… Και ναι, ο γιατρός χθες στο ραντεβού μας, σου είπε πως είσαι υγιείς και πως μπορείς να επιστρέψεις πίσω στην οικογένεια σου και στη φυσιολογική σου ζωή, όπου την άφησες όταν διαγνώστηκες με καρκίνο. Τώρα είσαι ελεύθερος, μεγάλη λέξη ακούστηκε στα αυτιά μου. Ήμασταν σαν δύο μικρά παιδιά που τους λες μπορείτε τώρα να πάτε για παιχνίδι. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω, θέλω απλώς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν να έρθουμε στην Αγγλία και να παλέψουμε ότι μας είχε έρθει, και όσους προσεύχονταν για εμάς να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται και με το καλύτερος τέλος… Ερχόμαστε πίσω νικητές!»


Επιστροφή
στην αρχή