Συνελήφθη υπαξιωματικός της ΕΦ - Έκρυβε οπλισμό σε ταβάνι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Το πρωί ο συλληφθείς, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης

Την 1η Αυγούστου καταγγέλθηκε από το ΓΓΕΕΦ στην Αστυνομία ότι κατά τη διάρκεια επιδιόρθωσης ταβανιού σε λουτρό, που βρίσκεται εντός στρατοπέδου, εντοπίστηκαν στρατιωτικό αδιάβροχο, εντός του οποίου υπήρχε περίστροφο, ποσότητα εκρηκτικής ύλης, βραδύκαυστο σχοινί, κουκούλα, καπνογόνα και χειροβομβίδα.
 
Η Αστυνομία μετέβη επί τόπου και παρέλαβε τα ανευρεθέντα και τα προώθησε στα αρμόδια Τμήματα για επιστημονικές εξετάσεις. Στα τεκμήρια απομονώθηκε DNA, το οποίο -σύμφωνα με την Αστυνομία- ταυτίζεται με τον συλληφθέντα, ο οποίος είναι μόνιμος υπαξιωματικός της ΕΦ.
 
Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του και διενήργησε έρευνες στους χώρους που χρησιμοποιούσε ο ύποπτος εντός του στρατοπέδου, στο σπίτι και στα υποστατικά του.
 
Το πρωί ο συλληφθείς, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης.


Επιστροφή
στην αρχή