Συνελήφθη διευθυντής ομάδας εφήβων με γυμνές φωτογραφίες ανηλίκων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΔΙΕΘΝΗ

Σύμφωνα με την ιταλική Δικαιοσύνη και τα στοιχεία που διέρρευσαν έως τώρα, πρόκειται για έναν 24χρονο, ο οποίος ετέθη σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ένας διευθυντής ποδοσφαιρικής ομάδας εφήβων στην Ιταλία συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Κούνεο, επειδή βρέθηκαν στον υπολογιστή του εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες ανηλίκων.

Σύμφωνα με την ιταλική Δικαιοσύνη και τα στοιχεία που διέρρευσαν έως τώρα, πρόκειται για έναν 24χρονο, ο οποίος ετέθη σε κατ’ οίκον περιορισμό, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι μέσα σε τρία χρόνια ήρθε σε επαφή με πάνω από εκατό ανήλικα παιδιά, ζητώντας τους και λαμβάνοντας γυμνές φωτογραφίες τους. Όπως γράφουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο κατηγορούμενος είχε φτιάξει πλαστά προφίλ γυναικών στο διαδίκτυο, μέσω των οποίων κατάφερνε να εξασφαλίζει τις φωτογραφίες των εφήβων, οι οποίοι σχετίζονταν, σχεδόν πάντα, με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια φέρεται να τους εξεβίαζε, απαιτώντας και νέες φωτογραφίες. Η όλη έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη και αναμένεται να δημοσιοποιηθούν περαιτέρω λεπτομέρειες από την ιταλική Δικαιοσύνη.


Επιστροφή
στην αρχή