Συνεχίζει τις επαφές ο Ακιντζί ενόψει Λουτ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Ο Τ/κ ηγέτης είχε χθες ξεχωριστές συναντήσεις με τον «πρωθυπουργό» Τουφάν Ερχιουρμάν, Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν και την Αΐσεγκιούλ Μπαϊρμπάς

Μετά και τις χθεσινές συναντήσεις του με τους προέδρους των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί συνεχίζει και σήμερα τις επαφές του με Τ/κ πολιτικούς, σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, ενόψει της επίσκεψης και επαφών στην Κύπρο την επόμενη βδομάδα της συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ.
 
Όπως αναφέρεται, σήμερα θα έχει συνάντηση με τον «υπουργό» παιδείας και ηγέτη του Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας Τζεμάλ Οζγιγίτ, τον οποίο θα συνοδεύει ο «βουλευτής» του κόμματος Χουσεϊν Ανγκολεμλί.
 
Ο κ. Ακιντζί στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον ηγέτη του Δημοκρατικού Κόμματος και «υπουργό» οικονομικών Σερντάρ Ντενκτάς και αργότερα με τον ηγέτη του Κόμματος της Αναγέννησης Ερχάν Αρικλί.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Τ/κ ηγέτης είχε χθες ξεχωριστές συναντήσεις με τον «πρωθυπουργό» Τουφάν Ερχιουρμάν, τον ηγέτη του Κόμματος Εθνικής Ενότητας Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν και την «υπουργό» εσωτερικών από το Κόμμα του Λαού, Αΐσεγκιούλ Μπαϊρμπάς.


Επιστροφή
στην αρχή