Συναντήθηκαν με τους γονείς τους οι κρατούμενοι Έλληνες στρατιωτικοί

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΑΔΑ

Οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι, για πέμπτη φορά τα παιδιά τους στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι, για πέμπτη φορά τα παιδιά τους στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Έφτασαν στις φυλακές περίπου στη 1 το μεσημέρι, ενώ νωρίτερα επισκέφθηκαν το ελληνικό προξενείο στην Ανδριανούπολη, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις. 

Νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται για 36η ημέρα, είχε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, ο οποίους και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την αποφυλάκιση και ταχύτερη επιστροφή των στρατιωτικών στην Ελλάδα. Επιπλέον ο κ. Κουβέλης τους ζήτησε να μεταφέρουν τις προσωπικές του ευχές στους δύο στρατιωτικούς εν όψει του Πάσχα.

 «Άγγελε και Δημήτρη όλοι οι Έλληνες απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας»  τόνισε σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. 

Κουράγιο και δύναμη ευχήθηκε στους δύο στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας με ανάρτησή του στο Twitter. 


Επιστροφή
στην αρχή