Σήμερα ο ΥΠΟΙΚ του Μαλά-Νεαρός επαγγελματίας από τον χώρο του Κέντρου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανακοίνωση του ονόματος θα καθυστερήσει μέχρι το τέλος της ημέρας, διότι πρέπει να εξεταστεί το συμβόλαιο εργασίας του προτιμώμενου Υπουργού

Μέχρι το τέλος της ημέρας θα ανακοινώσει τον Υπουργό Οικονομικών μίας ενδεχόμενης κυβέρνησής του ο υποψήφιος για την προεδρία Σταύρος Μαλάς.

Αυτό δήλωσε ίδιος το πρωί στον «Πολίτη 107.6», κάνοντας λόγο για έναν πολύ γνωστό στην κυπριακή κοινωνία επαγγελματία, προερχόμενο από τον ευρύτερο χώρο του Κέντρου και αρκετά νέο ηλικιακά.

Όπως είπε ο κ. Μαλάς, η ανακοίνωση του ονόματος θα καθυστερήσει μέχρι το τέλος της ημέρας, διότι πρέπει να εξεταστεί το συμβόλαιο εργασίας του προτινόμενου Υπουργού, ώστε να μην βρεθεί σε κίνδυνο η εργασία του.

Σημειώνεται ωστόσο, ότι συγκεκριμένη ρήτρα στο συμβόλαιο του υποψηφίου, ενδεχομένως να μην επιτρέψει την ανακοίνωση του ονόματός του.

Τι λέει για το iPad

Απευθυνόμενος σε όσους σχολίασαν επικριτικά την παρουσία του στο debate με ipad, ο κ. Μαλάς έκανε λόγο για χτυπήματα κάτω από τη μέση, τονίζοντας πως ένα πρόεδρος πρέπει πάντα να συμβαδίζει με την τεχνολογία.

Την ίδια ώρα διέψευσε ότι κατά τη διάρκεια του debate μιλούσε με οποιονδήποτε μέσω του ipad. Επικαλούμενος τους δημοσιογράφους που έβλεπαν τι γινόταν εκείνη την ώρα στο στούντιο του ΡΙΚ.

«Όφειλε να ενημερώσει για την τ/κ πρόθεση ο Αναστασιάδης»

Εξάλλου με αφορμή το θέμα της απόσυρσης του χάρτη για το εδαφικό από την τ/κ πλευρά, ο κ. Μαλάς κατηγόρησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, αποκαλώντας τον ‘‘φειδωλό με την αλήθεια’’. Τόνισε ότι Πρόεδρος όφειλε τόσο καιρό να ενημερώσει τα κόμματα για την πρόθεση της τ/κ πλευράς να αποσύρει το χάρτη. «Αντ΄αυτού»,  πρόσθεσε, « στο debate κρίθηκε η αξιοπιστία του, αφού είπε ότι υπάρχει σύγκλιση στο εδαφικό».

«Με ενοχλεί που μαθαίνουμε πράγματα από την τ/κ πλευρά και όχι από τον καθ’ ύλην  αρμόδιο», κατέληξε ο κ. Μαλάς.


Επιστροφή
στην αρχή