Σημαντική στρατηγική κίνηση για την Emergo Wealth

ΑΓΟΡΑ /ΚΥΠΡΟΣ

Η εταιρεία Emergo Wealth ανακοίνωσε τη συμφωνία απορρόφησης των εργασιών της εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών The Parthenon Partners.

 

Στη φωτογραφία ο Διευθυντής Επενδυτικής Στρατηγικής της Emergo Wealth Δρ Κωσνταντίνος Νεοφύτου και ο Δρ Γιώργος Μούντης, κατά τη διάρκεια της υπογραφής της συμφωνίας.

Η εταιρεία Emergo Wealth ανακοίνωσε  τη συμφωνία απορρόφησης των εργασιών της εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών The Parthenon Partners. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο ιδρυτής και μέχρι πρότινος Διευθύνων Σύμβουλος της The Parthenon Partners, Δρ Γιώργος Μούντης αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης Εργασιών στην Emergo Wealth.

 

Η Emergo Wealth Ltd παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και έχει αιτηθεί  στην Αρχή Κεφαλαιαγοράς για εξασφάλιση άδειας Εταιρείας παροχής επενδυτικών υπηρεσιών. Η Emergo Wealth Ltd είναι συνδεδεμένη με τον επενδυτικό όμιλο Emergo ο οποίος λειτουργεί στην Κύπρο από το 1990 με αξιοσημείωτη επιτυχία.

 

 «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε  στην ομάδα της Emergo Wealth τον Δρ Γιώργο Μούντη», δηλώνει ο Δρ Mike Balm Διευθύνων Σύμβουλος της Emergo Wealth. «Η εμπειρία του στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα θα βοηθήσει στην προσπάθεια μας για ανάπτυξη ενισχύοντας παράλληλα και την επικέντρωση μας στην άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε».

 

 Ο Δρ. Μούντης ειδικεύεται στα θέματα investment banking, corporate finance και debt restructuring advisory. Πριν την ένταξη του στην ομάδα της Emergo, είχε ιδρύσει με επιτυχία δύο εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε χρηματοοικονομικά θέματα στην Κύπρο.  Ο Δρ Μούντης εργάστηκε με επιτυχία επίσης στο Λονδίνο σαν αναλυτής επενδύσεων στην CB Richard Ellis και στην HSBC στην ομάδα M&A του Λονδίνου. 

 

Ο Δρ. Μούντης δήλωσε σχετικά με την ένταξη του στην ομάδα της Emergo Wealth: «Αξιολογήσαμε πολύ προσεκτικά τα οφέλη από αυτή την στρατηγική κίνηση και είμαστε πεπεισμένοι ότι με τις εξαιρετικές συνέργειες που δημιουργούντα,ι οι πελάτες της  Emergo Wealth θα απολαμβάνουν σημαντικής πρόσθετης αξίας».

 

O Δρ Μούντης είναι επισκέπτης καθηγητής σε διάφορά πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού, οι θέσεις και απόψεις του έχουν αποτυπωθεί σε αρκετά εξειδικευμένα έντυπα και  άρθρα του φιλοξενούνται συχνά στον τύπο.


Επιστροφή
στην αρχή