Συλλήψεις για εξύβριση του Πάνου Καμμένου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος γιουχαΐστηκε σήμερα το πρωί στην Εκκλησία της Φανερωμένης στη Λευκωσία από μέλη του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ.

Ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος γιουχαΐστηκε σήμερα το πρωί στην Εκκλησία της Φανερωμένης στη Λευκωσία κατά την έξοδο του μετά την επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες του 1974.

Εννιά άτομα, οκτώ άνδρες και μία γυναίκα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Λευκωσίας και ανακρίθηκαν για εξύβριση του υπουργού. Πρόκειται για εννέα φοιτητές του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ οι οποίοι αφού ανακρίθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Η φοιτητική οργάνωση στην σελίδα της στο facebook αναφέρει ότι το σύνθημα που αναφώνησαν τα μέλη της ήταν το Αλήτες προδότες πολιτικοί η Μακεδονία είναι ελληνική. 

 

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος μετέβη στον αστυνομικό σταθμό του Αγίου Δομετίου για να καταγγείλει ότι δέχθηκε ύβρεις από τρία πρόσωπα στην διάρκεια της χθεσινοβραδινής τελετής στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, για τα αποκαλυπτήρια  του Μνημείου της Μάνας των Αγνοουμένων.

 


Επιστροφή
στην αρχή