Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία σε όλη την Ελλάδα (Vid)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία έχουν προγραμματιστεί για αυτήν την ώρα σε περισσότερες από 20 πόλεις της Ελλάδας. Ανάλογη εκδήλωση και στην Κύπρο

Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία έχουν προγραμματιστεί για αυτήν την ώρα σε περισσότερες από 20 πόλεις της Ελλάδας. Ανάλογη εκδήλωση και στην Κύπρο  με πρωτοβουλία από το ΕΛΑΜ

Στην Ελλάδα τα συλλαλητήρια διοργανώνει η «Επιτροπή για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας». Κεντρικότερη συγκέντρωση θεωρείται αυτή που διοργανώνεται στην Πέλλα.

«Ξημερώνει μια μεγάλη μέρα. Οι πλατείες της Μακεδονίας θα πλημμυρίσουν από την ελληνική ψυχή. Οι Έλληνες θα δώσουν ακόμη μία μάχη για την ελληνικότητα της Μακεδονίας» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Σε ανάρτησή της στο twitter η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά ανέφερε ότι «για ακόμη μια φορά οι Έλληνες ασκούμε το δικαίωμα και την υποχρέωσή μας να βροντοφωνάξουμε την αλήθεια για την Μακεδονία μας. Το κάνουμε ελεύθερα και δημοκρατικά, χωρίς κανένα φόβο, χωρίς καμία κομματική γραμμή και χωρίς κανένα συμφέρον, πέρα από το εθνικό: Μακεδονία είναι μόνο η Ελλάδα».

 

 

 


Επιστροφή
στην αρχή