Συγκινημένος ο Ενρίκες: «Η Ομόνοια πραγματοποίησε το όνειρό μου»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο 27χρονος Μεξικανός μέσος υπέγραψε το διετές συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε επίσημα από το τριφύλλι, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις

Επίσημα ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας είναι ο Χόρχε Ενρίκες.

Ο 27χρονος Μεξικανός μέσος, που είχε συμφωνήσει με το τριφύλλι εδώ και καιρό, υπέγραψε το διετές συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από τους πράσινους.

Ο Ενρίκες παρουσιάστηκε συγκινημένος στις πρώτες του δηλώσεις ως Ομονοιάτης, ευχαριστώντας την ομάδα της Λευκωσίας που πραγματοποίησε το όνειρό του να παίξει στην Ευρώπη, κάτι που θεωρεί πως έγινε την κατάλληλη στιγμή, ενώ τόνισε πως η εδώ παρουσία του ίσως του ανοίξει ξανά την πόρτα της εθνικής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χόρχε Ενρίκες στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας:

«Νιώθω ευτυχισμένος, αλλά και συγκινημένος. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα η Ομόνοια, ένα μεγάλο βήμα. Ήταν όνειρο να παίξω στην Ευρώπη.

Ήταν κάτι που έψαχνα καιρό και είμαι χαρούμενος που η Ομόνοια πραγματοποίησε αυτό το όνειρό μου. Πιστεύω πως από κάθε άποψη, ποδοσφαιρική, φυσικής κατάστασης, οικογενειακή, ήρθε αυτό το βήμα την κατάλληλη στιγμή.

Θα επιδιώξω να εξελιχθούν όλα καλά για την Ομόνοια και τον κόσμο της.

Η παρουσία μου εδώ, ίσως ανοίξει ξανά την πόρτα της εθνικής, όμως για εμένα πάνω από όλα είναι η Ομόνοια.

Ευχαριστώ τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης που μου έχει στείλει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να ανέβει η Ομόνοια εκεί που της αξίζει».


Επιστροφή
στην αρχή