Σέλουκ: «Θέλει να ταπεινώσει τον Τουρέ ο Γκουαρντιόλα»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Μία ακόμη επίθεση εναντίον του Γκουαρδιόλα με αφορμή τον παραγκωνισμό του Γιάγια Τουρέ εξαπέλυσε ο Ντμίτρι Σέλουκ - Δεν πρόκειται να ζητήσει συγνώμη

Ο Ουκρανός ατζέντης δεν μπορεί να χωνέψει πως ο Γιάγια Τουρέ έχει τεθεί εκτός πλάνων έπειτα από απόφαση του Πεπ Γκουρδιόλα.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι κάλεσε τον Σέλουκ να απολογηθεί για προηγούμενες δυσφημιστικές δηλώσεις του.

Ο Σέλουκ, όχι μόνο δεν ανακάλεσε, αλλά καταφέρθηκε ξανά εναντίον του Γκουαρδιόλα.

«Γιατί να απολογηθώ για κάτι που δεν έχω κάνει, ενώ λέω την αλήθεια; Ο Πεπ μιλάει για σεβασμό, αλλά για να σε σεβαστούν πρέπει και εσύ να δείξεις το ίδιο.

Ο εγωισμός του Πεπ τον οδηγεί σε αποφάσεις που δεν είναι οι καλύτερες για την Μάντσεστερ Σίτι, Πρόκειται για την εκδίκηση του. Είναι κάτι προσωπικό και όχι επαγγελματικό», τόνισε αρχικά ο Σέλουκ συμπληρώνοντας:

«Νομίζω πως το πλάνο του είναι να ταπεινώσει τον Γιάγια και όλους του άλλους παίκτες που έγραψαν ιστορία τα τελευταία έξι χρόνια για την Μάντσεστερ Σίτι.

Έχει δώσει τα πάντα για την Σίτι. Έχει γράψει ιστορία ο Τουρέ, όπως οι Χαρτ και Νασρί και ο Πεπ του συμπεριφέρεται σαν είναι είναι ένα τίποτα. 

Ο Πεπ σου χαμογελά και σε κάνει να πιστεύεις πως είσαι ο καλύτερος φίλος του και μετά σε προδίδει. Αν σε κάποιον πρέπει να απολογηθεί είναι στον Γιάγια, τον Σείχη Μανσούρ και στους οπαδούς της Σϊτι. Αυτό πρέπει να το κάνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα».

 

Πηγή: gazzetta.gr


Επιστροφή
στην αρχή