Σε σοβαρή κατάσταση πρόσφυγας που ξυλοκοπήθηκε σε καταυλισμό στη Χίο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΑΔΑ
Στο Νοσοκομείο Χίου, όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ότι έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα σε όλο του το σώμα.

Nεαρός πρόσφυγας από το Ιράκ που ξυλοκοπήθηκε άγρια από ομάδα Αφγανών στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο, όπως μεταδίδεται, το απόγευμα της Πέμπτης, νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος και, σύμφωνα με πληροφορίες, δίδει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Στο Νοσοκομείο Χίου, όπου αρχικώς μεταφέρθηκε ο πρόσφυγας, διαπιστώθηκε ότι έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα σε όλο του το σώμα, και κρίθηκε ότι λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, κάτι που έγινε το βράδυ με πτήση ελικοπτέρου του Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

Οι δράστες καταζητούνται από την αστυνομία, που πραγματοποιεί έρευνες στον καταυλισμό των μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ΑΠΕ, ακόμα κι αν οι δράστες εντοπιστούν και συλληφθούν το πιθανότερο είναι να αφεθούν ελεύθεροι καθότι τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου είναι υπερπλήρη.

Η μετακίνηση προσφύγων και μεταναστών στην Αθήνα δεν προβλέπεται ενώ η τοπική κοινωνία πεισματικά αρνείται τη δημιουργία χώρου κράτησης όσων επιδεικνύουν παραβατική συμπεριφορά.

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτωσε το κακό για τη μικρή Marie-Eleni

Πολίτης News, 02:55 (τελευταία ενημέρωση 02:55)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξέσπασε στη Βουλή ο Παμπορίδης για το ΓεΣΥ

Πολίτης News, 02:45 (τελευταία ενημέρωση 02:45)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εισβολή εθνικιστών στη Βουλή της ΠΓΔΜ λόγω εκλογής Αλβανού ΠτΒ

Πολίτης News, 27.04.2017

Επιστροφή
στην αρχή