Σε συμφωνία κατέληξαν Ryanair και πιλότοι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΔΙΕΘΝΗ

H αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε τη συμφωνία, προσθέτοντας ότι το κείμενο θα κατατεθεί ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου για επικύρωση

Σε συμφωνία με το συνδικάτο πιλότων Forsa κατέληξε η αεροπορική εταιρεία Ryanair, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στον τερματισμό των απεργιών, που είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση δεκάδων πτήσεων σε όλη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδικάτου «μετά από 22 ώρες διαπραγματεύσεων, οι οποίες ξεκίνησαν την Τετάρτη το πρωί και ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πιλότους».

Η συμφωνία θα οδηγηθεί σε ψήφισμα, με την Forsa να καλεί τους πιλότους της Ryanair να το υπερψηφίσουν. Από την πλευρά της η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε τη συμφωνία, προσθέτοντας ότι το κείμενο θα κατατεθεί ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου για επικύρωση.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, οι πιλότοι της Ryanair σε Ιρλανδία, Βέλγιο, Γερμανία, Σουηδία και Ολλανδία, πραγματοποίησαν απεργίες που είχαν ως αποτέλεσμα 400 περίπου πτήσεις να ακυρωθούν, επηρεάζοντας 55.000 ταξιδιώτες.


Επιστροφή
στην αρχή