Σε ρυθμούς Τρέντσιν η ΑΕΚ, πρόγραμμα προπονήσεων & διασκέψεων Τύπου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EUROPA LEAGUE

Με ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΑΕΚ ενημέρωσε για το πρόγραμμα και τις διασκέψεις Τύπου σε σχέση με τον επαναληπτικό με την Τρέντσιν...

Koυβαλώντας ως «παρακαταθήκη» το άκρως θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε στη Σλοβακία (1-1) πριν από μια εβδομάδα και το ηθικό ακμαιότατο η ΑΕΚ Λάρνακας φιλοδοξεί να επιστρέψει έπειτα από επτά χρόνια στους ομίλους του Europa League διεκδικώντας την πολυπόθητη πρόκριση κόντρα στην Τρέντσιν.

Mετρώντας αντίστροφα ο χρόνος, δηλαδή τέσσερα βράδια πριν από το δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων στο «Αρένα», η διοίκηση των Λαρνακέων γνωστοποίησε το πρόγραμμα που αφορά τις προπονήσεις και τις διασκέψεις Τύπου. 

Σημειώνεται πως το απόγευμα της Τετάρτης (17:30) θα λάβει χώρα η προγραμματισμένη συνένευξη Τύπου στην οποία ο Άντονι Ιραόλα θα αποκαλύψει τις προθέσεις του για τα αγωνιστικά πλάνα, ενώ ακολούθως (18:30) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των κιτρινοπράσινων με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η διοίκηση της ΑΕΚ για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων:

«H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων για τον επαναληπτικό αγώνα του των Play-Offs του Europa League με αντίπαλο την AS Trencin, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 30 Αυγούστου στις 18:30 στο AEK ARENA.

H δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας μας, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Andoni Iraola, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (29/08) στις 17:30 στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA. Θα ακολουθήσει στις 18:30 η προπονηση στο βοηθητικό μας γήπεδο.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της AS Trencin, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Ricardo Moniz, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA. Θα ακολουθήσει στις 18:30 η προπόνηση της AS Trencin στο AEK ARENA. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Οι αθλητικοί συντάκτες θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους στις δημοσιογραφικές διασκέψεις των δύο ομάδων».


Επιστροφή
στην αρχή