Σε κρίσιμη κατάσταση 57χρονος που επιχείρησε να σβήσει φωτιά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ
Ο 57χρονος προσπάθησε να κατασβέσει μόνος του τη φωτιά, με αποτέλεσμα να υποστεί αναπνευστικά προβλήματα και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο ΓΕΝΛ.

Με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε, χθες το απόγευμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 57χρονος, μετά από προσπάθειά του να κατασβέσει φωτιά που ξέσπασε στην εκκλησία χωριού της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 4 χθες το απόγευμα, στο εσωτερικό της εκκλησίας και έγινε αντιληπτή από τον 57χρονο. Προσπάθησε να κατασβέσει μόνος του τη φωτιά, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει αναπνευστικά προβλήματα και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, διασωληνωμένος, στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Στη σκηνή της φωτιάς μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν τη φωτιά. Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από αναμμένα κεριά εντός της εκκλησίας.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στους τοίχους και τον εξοπλισμό της εκκλησίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά τα αίτια της φωτιάς.

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μέρκελ: Σε καλό επίπεδο η συνεργασία με τον Τραμπ

Πολίτης News, 29.04.2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παπαδόπουλος: Ειδική παράγραφο για βρετανικές βάσεις συμφώνησαν οι 27

Πολίτης News, 29.04.2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απείλησε με όπλο την κομμώτρια επειδή αργούσε να κουρέψει το γιο της

Πολίτης News, 29.04.2017

Επιστροφή
στην αρχή