Σε αρκετά καλό δρόμο ο Stroll ενόψη Αυστραλίας

AUTO /MOTORSPORTS
Ο νεαρός οδηγός της Williams Lance Stroll δηλώνει πως δεν θα θέσει κάποιον στόχο για τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν, αλλά δηλώνει πως νιώθει πιο άνετα

Ο Καναδός, αν και δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις δοκιμές, κατάφερε να ανακάμψει και να κλείσει με θετικό τρόπο την τελευταία βδομάδα σημειώνοντας 386 γύρους συνολικά. Επιμένει πως για λίγο δεν κατάφερε να σημειώσει χρόνο κοντά στο 1:19.5, δηλαδή μόλις ένα δέκατο πιο αργός από τον πολύπειρο teammate του, Felipe Massa. Παρόλα αυτά, ο Stroll δηλώνει ευχαριστημένος με όλες τις εξελίξεις:

«Βρισκόμουν σε έναν ταχύτατο γύρο, αλλά πήγα ανοιχτά στην στροφή 13 και μου κόστισε σε χρόνο. Ήμουν περίπου κατά 8 δέκατα ταχύτερος, αλλά είναι δοκιμές, πάντα πηγαίνεις για κάτι καλύτερο. Ήταν καλή και ευχάριστη μέρα. Βάζοντας την πάρα πολύ μαλακή γόμα ένιωθες την πρόσφυση, ήταν συναρπαστικό. «Το απόγευμα κάναμε μεγαλύτερα stint, μας ήταν απαραίτητα» Σχετικά με τον επερχόμενο πρώτο αγώνα της χρονιάς, θεωρεί πως πρόκειται για μια πρόκληση: «Πιστεύω πως ακόμη πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Δεν θα έπρεπε να θέσουμε κάποιον στόχο σε ότι έχει να κάνει με την κατάταξή μας ή τους αριθμούς. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε.

«Σαφώς, πρόκειται για μια νέα πίστα για εμένα, είναι διαφορετικό. Δεν είναι ένα οποιοδήποτε Σαββατοκύριακο, η πίστα αλλάζει συνεχώς. Υπάρχουν αρκετά πράγματα για να μάθουμε εκεί. Θα το πάρω βήμα-βήμα, γύρο με τον γύρο και θα πιέσω όσο περισσότερο μπορώ.»

Διαβάστε επίσης:

AUTO

Με πολλές αναβαθμίσεις η McLaren στο Μονακό

Πολίτης Auto, 11:30 (τελευταία ενημέρωση 11:30)

AUTO

Το Peugeot Traveller προσφέρει άνετες μετακινήσεις (video)

Πολίτης Auto, 08:30 (τελευταία ενημέρωση 08:30)

AUTO

Αυτό είναι το νέο Skoda Karoq! (video)

Πολίτης Auto, 24.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή