Σε αναμονή για τρία θέματα «καυτά» στην Ένωση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Στο Παραλίμνι βρίσκονται σε αναμονή για τρία σημαντικά θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της ομάδας και υπάρχει αισιοδοξία

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Tρίτης 7/8)

 

Στο Παραλίμνι βρίσκονται σε αναμονή για τρία σημαντικά θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της ομάδας.

Τα τρία θέματα σχετίζονται με τους Ριέρα, Νοβιλό και τον επιθετικό που θα αποκτηθεί. 

Θέμα Ριέρα

Ο Ισπανός μέσος Σίτο Ριέρα, όπως έγινε γνωστό, κουβαλά αρκετούς μήνες τιμωρίας από τη θητεία του στο πολωνικό πρωτάθλημα. Η διοίκηση εκφράζει την αισιοδοξία της ότι δεν θα μεταφερθεί η τιμωρία του Ισπανού μέσου στην Κύπρο και θα μπορέσει να ενισχύσει κανονικά την ομάδα. Ο Ριέρα θεωρείται πολύ σημαντικός παίκτης για την Ένωση στη νέα σεζόν. Έχει πολύ καλό βιογραφικό, ενώ ξεχωρίζει από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στο «Τάσος» Μάρκου».

Θέμα Νοβιλό

Το δεύτερο θέμα είναι αυτό του Γάλλου πλάγιου επιθετικού Χάρι Νοβιλό. Με τον Γάλλο επιθετικό οι βυσσινί ανακοίνωσαν κατ' αρχήν συμφωνία, αλλά για να υλοποιηθεί η μεταγραφή θα πρέπει να έρθει στην Κύπρο ο παίκτης για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του. Ο Νοβιλό έχει εξίσου καλό βιογραφικό, και αν τελικά υλοποιηθεί η μεταγραφή του θα δώσει σημαντική βοήθεια στα «φτερά» των βυσσινί.

Θέμα στράικερ

Μία θέση που θέλει επειγόντως ενίσχυση η Ένωση είναι του επιθετικού. Ο Γιώργος Κολοκούδιας έχει το γκολ, αλλά στην Ένωση θέλουν ακόμη έναν στράικερ για το σκοράρισμα. Κυκλοφόρησε το όνομα του Ρώσου Ρομάν Παβλιτσιένκο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, για το αν θα υλοποιηθεί η μεταγραφή, εξαρτάται αποκλειστικά από την απόφαση του Αντρέ Πάους. Στα υπόψη υπάρχει και άλλος στράικερ με τον οποίο η διοίκηση είναι σε επαφές.

Αύριο με Ομόνοια

Αύριο η Ένωση θα φιλοξενήσει την Ομόνοια στο «Τάσος Μάρκου» στις 19:00.

Η διοίκηση ανακοίνωσε ότι συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων από τα γραφεία του σωματείου. Λόγω του ότι αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο, η διοίκηση καλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους.


Επιστροφή
στην αρχή