Σχεδόν με την ίδια συνταγή η Αναγέννηση (οι έξι ξένοι)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γιώργος Κοσμάς δούλεψε πολύ σκληρά στην προετοιμασία και ετοιμάζεται να παρουσιάσει και πάλι μία δυνατή ομάδα η οποία θα κτυπά όλα τα παιχνίδια

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Δευτέρας 10/9)

 

Η Αναγέννηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ετοιμάζεται για να ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας.

Η ομάδα της Δερύνειας το Σάββατο θα υποδεχθεί τη ΜΕΑΠ και θέλει μόνο νίκη για να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Πέρσι η Αναγέννηση, με προπονητή και πάλι τον Γιώργο Κοσμά, έχασε την άνοδο από την Ένωση την τελευταία αγωνιστική και φέτος θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε.

Από ό,τι φάνηκε στα φιλικά και φέτος θα είναι μία δυνατή ομάδα. Ο Γιώργος Κοσμάς δούλεψε πολύ σκληρά στην προετοιμασία και ετοιμάζεται να παρουσιάσει και πάλι μία δυνατή ομάδα η οποία θα κτυπά όλα τα παιχνίδια με στόχο τα ψηλά.

Ο Κύπριος τεχνικός, όπως και πέρσι, προτίμησε περισσότερο τους Κύπριους παίκτες παρά τους ξένους.

Οι έξι ξένοι της Αναγέννησης είναι οι Βέσλεμ, Ευσταθίου και Βλασόπουλος που συνεχίζουν από την περσινή χρονιά και οι Ρέτζεπ, Ράνος και Τζιούνιορ οι οποίοι αποτελούν νέα αποκτήματα. Ουσιαστικά ο Κύπριος τεχνικός απόκτησε μόνο τρεις παίκτες από την ξένη αγορά.

Από εκεί και έπειτα θα στηριχθεί και φέτος σε έμπειρους παίκτες, όπως οι Μάστρου, Γιαννακού, Φίλγκεϊτ, Κυριάκου, Αντωνίου, Σωτηρίου. Στην προετοιμασία έδωσε χρόνο και ευκαιρίες ισότιμα σε όλους και είναι για αυτό που στην ομάδα υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός.


Επιστροφή
στην αρχή