Σαρωτικές μεταθέσεις στην αστυνομία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Σαρωτικές μεταθέσεις ανακοίνωσε πριν από λίγο ο αρχηγός της Αστυνομίας. Οι μεταθέσεις αφορούν κυρίως αστυνομικούς διευθυντές και διοικητές μονάδων.

Σαρωτικές μεταθέσεις ανακοίνωσε πριν από λίγο ο αρχηγός της Αστυνομίας. Οι μεταθέσεις αφορούν κυρίως αστυνομικούς διευθυντές και διοικητές μονάδων,  οι οποίοι μετακινούνται σχεδόν όλοι πλην των διοικητών της ΥΑΜ και της ΜΜΑΔ. Δεν μετακινήθηκαν επίσης οι Αστυνομικοί Διευθυντές Λεμεσού και Λάρνακας οι οποίοι σε λίγους μήνες αφυπηρετούν. Επίσης δεν μετατέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου. 

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας Δημήτρης Δημητρίου μετατίθεται στη θέση  του Διευθυντή ΕΕ και Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας.

Ο Διοικητής της ΥΚΑΝ Γαβριήλ Γαβριήλ αναλαμβάνει διευθυντής της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών ερευνών. Ο Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου Γ. Χαραλάμπους αναλαμβάνει Αστυνομικός Διευθυντής Μόρφου.

Διοικητής του ΤΑΕ Αρχηγείου αναλαμβάνει ο Χριστόφορος Μαυρομάττης και ο Γιαννάκης Γεωργίου αναλαμβάνει διοικητής της Λιμενικής Αστυνομίας.

Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας αναλαμβάνει ο Ιάκωβος Ιωάννου και Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Ο Νίκος Πενταράς.

Διευθυντής της Τροχαίας αναλαμβάνει ο Σπύρος Σπύρου. Διοικητής της ΥΚΑΝ ο Νικόλας Νικολάου και Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας ο Γιώργος Φράγκου.

Όλες οι μεταθέσεις αφορούν αξιωματικούς  ενώ μετατέθηκαν και τρεις Λοχίες.

Συνολικά μετατέθηκαν 53 άτομα

 


Επιστροφή
στην αρχή